Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Έλληνες Στρατιωτικοί σε ρόλο... αχθοφόρου για τις αποσκευές των λαθρομεταναστών

Στο ντροπιαστικό βίντεο που βλέπετε, Έλληνες Στρατιωτικοί φορτώνουν σε όχημα του Ελληνικού Στρατού τις αποσκευές των λαθρομεταναστών στην Λέσβο. Τους οποίους λαθρομετανάστες διασκορπίζει στην συνέχεια η κυβέρνηση της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα και η μεταφορά τους γίνεται με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού!
Με λίγα λόγια, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, υπακούνε παράνομες και εξευτελιστικές εντολές και συνδράμουν στον εποικισμό της Ελλάδας από δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Για την κατάσταση αυτή δεν διαμαρτύρεται κανείς και αυτό είναι το πιο θλιβερό.
Ο ρόλος των Στρατιωτών και των Αξιωματικών μας δεν είναι να κάνουν τους αχθοφόρους των λαθρομεταναστών, αλλά να προστατεύουν τα σύνορα της Πατρίδας, από κάθε απειλή. Και σε καιρό ειρήνης, η ορατή απειλή που υπάρχει είναι η λαθρομετανάστευση.
Να πάψει η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί το Στράτευμα σε ρόλο… ΜΚΟ – Η μοναδική αρμοδιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με τους λαθρομετανάστες είναι το σφράγισμα των συνόρων μας και όχι να λειτουργούν ως «υπηρεσία μεταφοράς» τους, όπου διατάσσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.