Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής και όσα είπε σε αυτήν ο Συναγωνιστής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Δυσάρεστη έκπληξη για το σύστημα τα όσα είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στο Εφετείο. Επίσης δυσάρεστη έκπληξη γι’ αυτούς και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί παρ’ όλη την τρομοκρατία με συγκεντρώσεις και πανό “αντιφασιστών” ακόμη και έξω από το Δικαστήριο!
Χαρακτηριστικό ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” της επομένης ημέρας. Σας παραθέτουμε τι γράφει κάτω από τον κύριο τίτλο “Αμετανόητος”: “Προκλητικός στην τελευταία παράσταση ο Μιχαλολιάκος - Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες - Με κενά η απολογία του - Περιέγραψε ως απλή ανθρωποκτονία την δολοφονία Φύσσα - Μίλησε για σκευωρία και δεν ζήτησε καμία συγγνώμη - Χαρακτήρισε λεκτικές υπερβολές τα τάγματα εφόδου και ελληνικό τον ναζιστικό χαιρετισμό - Ούτε ένα επώνυμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής δίπλα του”.
Η απάντησή μας ξεκάθαρη. Φυσικά και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αφού απέδειξε με στοιχεία ότι υπήρξε πολιτική στόχευση για την δίωξη της Χρυσής Αυγής, στόχευση την οποία ομολόγησαν δημόσια τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. Σαμαράς, όσο και ο Βορίδης και άλλοι… Πράγματι, δήλωσε στο Δικαστήριο ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν μία ανθρωποκτονία και όχι πολιτικό έγκλημα και αυτό απαντά σε όσους γράφουν με εμπάθεια ότι άφησε ακάλυπτον κανέναν στην κατάθεσή του. Φυσικά και υποστήριξε και υποστηρίζει ότι είναι Ελληνικός ο χαιρετισμός και όσο για το τελευταίο, που δεν ήταν ούτε ένα επώνυμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής δίπλα του ήταν πολλοί και βεβαίως και ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Μίσος και χολή και από τις άλλες εφημερίδες με κορυφαία την φυλλάδα του μάρτυρα κατηγορίας Ψαρρά, που έγραψε ότι “τους κάρφωσε όλους”! Μόνο που δεν λέει ούτε για έναν… Προσπάθεια σπίλωσης απέναντι σε μία υπερήφανη στάση υπερασπίσεως της Εθνικιστικής Ιδέας με συνέπεια.
Καθόλου παράξενο ότι κάποιοι “ακροδεξιοί” συμβαδίζουν με τους αναρχοκομμουνιστές, που θα ήθελαν στην δίκη ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος να υιοθετήσει την λάσπη τους. Έκαναν λάθος και βέβαια φυσικό είναι να γίνεται αυτή η επίθεση εναντίον του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και θέλουν στο πρόσωπό του να κτυπήσουν ολόκληρο το Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν τα κατάφεραν και όχι μόνο απέναντι στο σκηνικό τρομοκρατίας που είχαν στήσει ακούστηκαν μέσα στα Δικαστήρια τα συνθήματα: “Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή” και “Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμα μια φορά”!