Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΤΟ PRO-FAKENEWS ΚΑΙ ΤΑ… ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ



Όπως έχουμε τονίσει από την αρχή της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας, τίποτα δε γίνεται τυχαία! Υπάρχει μυστική συμφωνία Σόρος – Μητσοτάκη για προσέλκυση στην Ελλάδα εκατομμυρίων νέων λαθρομεταναστών και εν συνεχεία εποικισμό – ισλαμοποίηση της Χώρας. Αυτό δεν μπορούσε να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα συναντούσε σφοδρές αντιδράσεις και θα κατέρρεε. Ενώ η Νουδούλα, έχει μέσα διάφορους τύπους που το παίζουν… σκληροί λαθρομεταναστευτοφάγοι και οι παγκόσμιοι αφέντες πιστεύουν ότι αν χρησιμοποιηθούν καταλλήλως μπορούν να «μαζέψουν» κάπως τις λαϊκές αντιδράσεις.
Δηλαδή, ενώ καραβιές νέων λαθρομεταναστών πλημμυρίζουν τη χώρα, αντικαθιστώντας –και με το παραπάνω!- τους «αποσυμφορηθέντες» από τα νησιά που εποικίζουν την ηπειρωτική χώρα, χάρη στις πολιτικές προσέλκυσης που ακολουθεί η κυβέρνηση Κούλη (εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, επιδόματα, κ.τ.λ.), βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι ένας βουλευτής ή υπουργός από τους θεωρούμενους «ακροδεξιούς», κάνει μια ανούσια δήλωση σύμφωνη με το λαϊκό αίσθημα και κάποιοι –υπερβολικά!- καλοπροαίρετοι πατριώτες ικανοποιούνται, δεν αντιδρούν και δε φεύγουν κι απ’ το «μαντρί»! Παράλληλα, κάποιο σεσημασμένο «ακροδεξιό» παπαγαλάκι, δημοσιεύει μια ψευδή είδηση, ότι η κυβέρνηση έχει την… καλή πρόθεση να κάνει ετούτο ή εκείνο που ανταποκρίνεται στη λαϊκή θέληση, αλλά την τελευταία στιγμή παρεμβαίνουν… αστάθμητοι παράγοντες και της το… χαλάνε!
Αυτή την εποχή, λοιπόν, η λαϊκή απαίτηση είναι να δημιουργηθούν hotspots σε ερημονήσια, ώστε να αποτρέπονται οι νέοι λαθρομετανάστες. Κι ενώ η κυβέρνηση το διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά, εμφανίζεται ο ξεφτίλας Μπογδάνος και λέει τα ακριβώς αντίθετα! Βγαίνει και το «ακροδεξιό» pro-fakenews και παραμυθιάζει τον κοσμάκη ότι τάχαμου η κυβέρνηση είχε την… καλή πρόθεση να στήσει τα νέα hotspots σε ερημονήσια, αραδιάζει τυχαία και τρία απ’ αυτά, αλλά –λέει- το’ μαθαν οι… μέλλοντες επενδυτές… στο Κατάρ και την Σαουδική Αραβία και… ματαίωσαν το δήθεν κυβερνητικό σχέδιο.
Μην τους πιστεύετε, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αποκοίμισης και εξαπάτησης του ελληνικού λαού!