Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΩΝ «ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ»: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος (με την ψιλή!) ο ψοφοδεξιός υπουργός Μηταράκης, στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου που συνεδρίαζε για να λάβει απόφαση για την δημιουργία ή μη «κλειστού κέντρου κράτησης» στην Χίο.
Βλέπετε, οι δημοτικοί σύμβουλοι αποδείχθηκαν καλά «διαβασμένοι» και επέμειναν στο κατά πόσο θα ισχύει η απαγόρευση εξόδου των λαθρομεταναστών από τα νέα «κλειστά» hotspots, την οποία χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τα «ακροδεξιά» ρετάλια της Νουδούλας.
Μαζί του ήταν ένας καθ’ ύλη αρμόδιος να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση στο μείζον αυτό θέμα, ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ Μάνος Λογοθέτης. Ο οποίος, είπε πως η κράτηση των «αιτούντων ασύλου» (δηλαδή ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στο Ελλαδιστάν), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για πάνω από 25 ημέρες, κι αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ειδική αιτιολόγηση – π.χ. ότι κάποιος εξ’ αυτών είναι παραβατικός. 
Άρα, finito la musica με την παραπλανητική προπαγάνδα σας, «ακροδεξιά» κοπρόσκυλα! Ουστ, ουστ!