Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τελικά ποιος άφησε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής; Ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;

Όπου πάει και όπου σταθεί στο εξωτερικό, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει σαν επίτευγμά του ότι με τις προσπάθειές του έμεινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Δεν είναι όμως ο μόνος…. Και για του λόγου το αληθές, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας: «Ενώ δώσαμε μια μάχη όλοι μας στις εκλογές και βγήκε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή, ξαφνικά βλέπουμε να έχουν γεμίσει τα κυβερνητικά και τα βουλευτικά έδρανα της κυβέρνησης με φωνές που αντηχούν και μοιάζουν με τις κραυγές της Χρυσής Αυγής. Και βλέπουμε να είναι συγκυβερνήτης η ακροδεξιά».
Στην πραγματικότητα, όχι μόνο αποτελεί έργο και των δύο, αλλά και προϊόν απόλυτης συνεργασίας όπως είχε αποκαλύψει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής!
Η Νέα Δημοκρατία έκανε τα όσα έκανε, ενισχύοντας με κάθε τρόπο τον Βελόπουλο μέσω των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών που ελέγχει και με προπαγάνδα συνεχή από τους κομματάρχες της. Η Νέα Δημοκρατία επίσης είναι αυτή που στρατολόγησε τους λιποτάκτες και τους προδότες που προεκλογικά έκαναν πόλεμο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Επίσης, αυτή είναι που κατηύθυνε τις προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο.
Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την κυβέρνηση κατεδίωξε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έδωσε το πράσινο φως για τις αντισυγκεντρώσεις, απέκλεισε το Κίνημά μας από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό μας σε προεκλογική περίοδο ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την ΕΡΤ.
Όμως, δυστυχώς γι’ αυτός και παρ’ όλη την προπαγάνδα τους ότι η “Χρυσή Αυγή τέλειωσε”, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό δεν συμβαίνει και έτσι συνεχίζουν τις επιθέσεις τόσο με αποκλεισμό, όσο και με στημένες δημοσκοπήσεις.

ΠΗΓΗ