Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Μαθητές χωρίς θρήσκευμα και ιθαγένεια με την σφραγίδα της “πατριωτικής” κυβέρνησης ΝΔ

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως η οποία δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως», ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ και επισήμως - όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον προηγούμενο μήνα - η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόφαση σε πρώτο χρόνο αφορά τα Επαγγελματικά Λύκεια και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και τα Γενικά Λύκεια της χώρας.
Η ίδια η υπουργός Παιδείας είχε ομολογήσει τον στόχο αυτής της αντεθνικής ενέργειας: «Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης, ελεύθερο, δημιουργικό, χωρίς αποκλεισμούς. Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο.»
Για να μην υπάρχουν λοιπόν "διακρίσεις" - σε μια χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, η "εθνικόφρων" κυβέρνηση των γαλάζιων εθνομηδενιστών καταργεί το θρήσκευμα και την ιθαγένεια από τους μαθητές, ώστε να χτίσει την "πολυπολιτισμική" Ελλάδα που τόσο... καμαρώνει ο Μητσοτάκης και τον κάνει να αισθάνεται... υπερηφάνεια.
Εκείνο που δεν γνωρίζουμε, είναι εάν αισθάνονται το ίδιο υπερήφανοι με εκείνον, όσοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να τελειώνουν με τις ανθελληνικές ιδεοληψίες της αριστεράς. Το ασφαλές συμπέρασμα μετά από τα παραπάνω, είναι ότι αμφότεροι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται για την επιβολή των θέσεων της Νέας Τάξης και όχι για την Πατρίδα και τον Λαό. Και εις ό,τι αφορά την Δημόσια Παιδεία, κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα αληθινά προβλήματά της, παρά μόνο να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον στην "αντιρατσιστική" κατήχηση της ελληνικής νεολαίας.
ΥΓ: Το επόμενο βήμα, να είστε βέβαιοι πως θα είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ από τις σχολικές αίθουσες. Μια ΜΚΟ να το ζητήσει και θα γίνει άμεσα πράξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.