Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αναρχία και μολότωφ κατά την διακυβέρνηση Μητσοτάκη που δήθεν θα μάντρωνε τους μπαχαλάκηδες

Τα ψέμματα και οι κούφιες υποσχέσεις της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδεικνύονται μέρα με την μέρα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
Ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας οι αναρχομπαχαλάκηδες συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, καθώς η "αποφασιστική" και δήθεν δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε που τους ακουμπά.
 Σήμερα κατά την πορεία του μαθητικού συλλαλητηρίου στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας οι "γνωστοί - άγνωστοι" των Εξαρχείων προκάλεσαν πάλι σοβαρά επεισόδια και η πρωτεύουσα πνίγηκε ξανά στις μολότωφ και τα χημικά.

Οι μπαχαλάκηδες επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις στον φραγμό στην Βασιλίσης Σοφίας με μολότοφ. Η αστυνομία από την άλλη έκανε χρήση χημικών, τα οποία φυσικά εξαπλώθηκαν και προς την υπόλοιπη πορεία, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Επίσης τα καλόπαιδα των Εξαρχείων επιτέθηκε και σε φωτογράφο του πρακτορείου InTime, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.
Αναρωτιόμαστε αν οι δυο προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν μολότοφ στην τσάντα ενός "φοιτητή".
Οφείλουμε πάντως να... συγχαρούμε τον επιτυχημένο Χρυσοχοΐδη για ακόμη μια ειρηνική ημέρα στην πρωτεύουσα.

ΠΗΓΗ