Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δυναμική συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της Forza Nuova στο Μιλάνο - Φωρεπορτάζ


Δυναμική συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της Forza Nuova στο Μιλάνο - Φωρεπορτάζ


Σάββατο 20 Δεκεμβρίου πρωί και το Μιλάνο είναι σε κατάσταση πολιορκίας, ειδικότερα τα βορειότερα προάστια. Ο λόγος απλός, όπως συμβαίνει πάντα όταν ένα εθνικιστικό κόμμα πραγματοποιεί κάποια εκδήλωση. Την συγκεκριμένη όμως μέρα υπήρχε και κάτι άλλο, ο ερχομός για ακόμη μια φορά της Χρυσής Αυγής με εκπρόσωπο τον ευρωβουλευτή κ. Συναδινό, στο Μιλάνο, προσκεκλημένοι της Forza Nuova. Σκοπός ήταν μια εκδήλωση με θέμα: 

"Ευρώπη, Μεγάλη και Ελεύθερη". Καλεσμένοι επίσης το γερμανικό NPD, το σουηδικό Svenskarnas Party, το ισπανικό  Democracia Nacional, ο Άγγλος πρώην αρχηγός του ΒΝP o Νick Griffin και ο Γάλλος Olivier Wyssa πρώην Front National - εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος στην νότια Γαλλία, αλλά απεχώρησε μετά την προεδρία της Μαρίν Λεπέν.


Ο δήμαρχος του Μιλάνου δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην εκδήλωση με απαγορεύσεις και τελικά τελευταία στιγμή οι οργανωτές βρήκαν μια άλλη αίθουσα για την εκδήλωση. Πολύς ο κόσμος, νεαρά άτομα αλλά και παλιοί συναγωνιστές ήρθαν να δουν και ν' ακούσουν τους Ευρωπαίους εθνικιστές να απαιτούν μια Ευρώπη ελεύθερη, ανεξάρτητη και με τα ιδεώδη που τόσους αιώνες μεγαλούργησε. Όλοι μίλησαν για τους φυλακισμένους συναγωνιστές και για τις πολιτικές διώξεις.


Ο συναγωνιστής Συναδινός αφού μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του φυλακισμένου Αρχηγού μας, τόνισε την ανάγκη μιας αλληλεγγύης στον αγώνα τον οποίο δίνει η Χρυσή Αυγή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Η επιστροφή στις αξίες όπως η πατρίδα η θρησκεία αλλά και η οικογένεια, θα αποτελέσουν την αρχή μιας Ευρώπης όπως την θέλουμε εμείς οι εθνικιστές. Η αμερικανοσιωνιστική πολιτική έχει χτυπήσει ακριβώς αυτά τα τρία, βάση ενός οργανωμένου σχεδίου με σκοπό την διάλυση των λαών της Ευρώπης. Όλοι οι καλεσμένοι επανέλαβαν την ανάγκη μιας δυναμικότερης παρουσίας εθνικιστικής σε όλη την Ευρώπη, διότι η λύση είναι μόνο αυτή. Και ο εχθρός το γνωρίζει  άλλωστε γι΄ αυτό κα χτυπάει ανελέητα κάθε τι εθνικιστικό.


Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία μιας νομαρχιακής συμβούλου της Λομβαρδίας, την Maria Teresa Baldini, εκλεγμένη με το κόμμα της Lega Nord, τώρα ανεξάρτητη. Η συγκεκριμένη κυρία ήρθε να παρακολουθήσει τις ομιλίες παρόλο που δέχθηκε τεράστια λάσπη από τους δημοσιογράφους αλλά κα από τους άλλους δημοκράτες. Μάλιστα μίλησε και στο κοινό λέγοντας ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα σε μια δημοκρατία να απαγορεύει εκδηλώσεις ειρηνικές, καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στην έκφραση της γνώμης. Έγιναν, τόνισε, μεγάλες μάχες στο νομαρχιακό και δημοτικό συμβούλιο για την απαγόρευση της εκδήλωσης και κατήγγειλε τους υπεύθυνους για την κατάντια αυτή.


Τελειώνοντας οι συναγωνιστές, μέσα σε χειροκροτήματα, ανανέωσαν το ραντεβού και για άλλες τέτοιες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη και ότι θα πολεμήσουν με όλα τα έννομα μέσα που διαθέτουν ώστε να αποφυλακιστούν ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι συναγωνιστές. Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε στα γραφεία της Forza Nuova, όπου και συζητήθηκαν περισσότερο θέματα οργάνωσης της μελλοντικής δράσης. Μόνο ενωμένοι και συντονισμένοι θα μπορέσουμε να φέρουμε την λευτεριά και την ανεξαρτησία διώχνοντας τους δυνάστες.
Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!