Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Αν. Αττική, Ζάκυνθος, Αθήνα


Κοσμοσυρροή στην T.O. Πιερίας: Ομιλία Συναγωνιστή Τσακίρη για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας πριν από τα Χριστούγεννα, αποδεικνύοντας πως η Χρυσή Αυγή δυναμώνει καθημερινά και γιγαντώνεται ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του ηχητικού-ντοκουμέντου του Σαμαρά και τις άθλιες μηχανορραφίες της χούντας προκειμένου να πετύχει, μάταια, εκλογή ΠτΔ, ελπίζοντας πως έτσι θα κερδίσει λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο πριν την οριστική της κατάρρευση μέσω της επερχόμενης ετυμηγορίας και τιμωρίας της εκ μέρους του Ελληνικού Λαού.


Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ανέλυσε και σχολίασε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο μόνος νικητής των επερχόμενων εκλογών θα είναι η Χρυσή Αυγή. Έδωσε για μια ακόμα φορά το μοναδικό και αληθινό ιδεολογικό στίγμα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως τα ψέματα και οι διαστρεβλώσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ έπεσαν και θα πέφτουν στο κενό, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες στηρίζουν πλέον το Κίνημά μας, γνωρίζοντας τι ακριβώς είναι και πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή από πρώτο χέρι.


Παρουσίασε εν συντομία το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την έξοδο από την κρίση, τονίζοντας πως μόνο οι Εθνικιστές έχουν την πολιτική βούληση και τόλμη να αντισταθούν στα όσα επιφυλάσσει στην Πατρίδα μας το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Με το πέρας της ομιλίας ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος αντήχησαν σε όλο το κέντρο της Κατερίνης, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όσους ακόμα διστάζουν να συστρατευθούν με την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής αντίστασης. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής είχε την τιμή να υποδεχθεί μια Συναγωνίστρια-πραγματική πολεμίστρια, την διευθύντρια της Εθνικής εφημερίδας "Εμπρός", κα Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά, μητέρα τριών παιδιών και περήφανη σύζυγο του Πολιτικού Κρατούμενου Χρήστου Παππά, βουλευτή επικρατείας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.


Η ομιλία της καθήλωσε τους παρισταμένους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες με την ζωντάνια, την παραστατικότητα και το Εθνικό Πνεύμα από το οποίο πάντα εμφορείται. Η Συναγωνίστρια ανέλυσε την πολιτική κατάσταση που διαγράφεται εν όψει των επικείμενων πλέον Εθνικών εκλογών για το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο αποτελεί το Πρότυπο Αγωνιστικότητας για όλα τα γηγενή Έθνη της Ευρώπης, τα οποία αντλούν δύναμη Αναγέννησης από την δύναμη που ακτινοβολεί ο Αρχαιοελληνικός Μαίανδρος, το Σύμβολό μας "Η Ισχύς Εν τη Ενώσει"! και όπως χαρακτηριστικά τόνισε "Αμερικανός εθνικιστής μας είπε ότι πολλοί Αμερικανοί εθνικιστές, Καθολικοί και Προτεστάντες γίνονται Ελληνορθόδοξοι λόγω της Χρυσής Αυγής."! 


Ομιλία στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ζακύνθου, ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ζακύνθου Χάρης Πατήρης αναφέρθηκε στις άδικες και παράνομες διώξεις που υφίστανται ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πραγματικότητα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.


Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής, υπεύθυνος του Κινήματος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων.


Στην πύρινη ομιλία του αναφέρθηκε στα ντοκουμέντα της σκευωρίας, ανέπτυξε τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και ενημέρωσε τους συναγωνιστές για τη δράση της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, της αυτοδιοικητικής έκφρασης της Χρυσής Αυγής, εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης παραμονή Χριστουγέννων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του γραμματέα της τοπικής Αθηνών συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή με θέμα οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις: Ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε στην εκλογή Προέδρου της δημοκρατίας και επισήμανε ότι οι βουλευτές του Κινήματος και στην τρίτη ψηφοφορία θα ψηφίσουν παρόν. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Βουλδής ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες είναι πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα.