Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ


Κατά την 26η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων στις 18/12/2014 συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η συναγωνίστρια Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, της αυτοδιοικητικής έκφρασης της Χρυσής Αυγής Δήμητρα Βελέντζα ανέπτυξε πρόγραμμα του κινήματος μας για την διαχείριση των απορριμμάτων το οποίο έχει εκπονηθεί από ομάδα τεχνοκρατών του Λαϊκού Συνδέσμου από το 2009 όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και μπορεί να χαρακτηριστεί ρεαλιστικό.

Η συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα ξεκινώντας την ομιλία της τόνισε ότι: «Κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ και να  αναπτύξει το πρόγραμμά μας  ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, που παράνομα και αντισυνταγματικά είναι κρατούμενος στα κελιά της τιμής μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής Μάλιστα, εξακολουθεί να βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι, παρά τις νέες συνταρακτικές και απόλυτα έγκυρες και ξεκάθαρες αποκαλύψεις με το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται η εντολή του Σαμαρά προς τους λειτουργούς της «δικαιοσύνης» όπου αποδεικνύει περίτρανα  τον αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα της διώξεως».




Κατόπιν, είπε ότι όποιες αποφάσεις παρθούν θα πρέπει να έχουν συζητηθεί και με τους εργαζομένους στο τομέα της καθαριότητας και να υπάρξει συνεργασία μαζί τους. Επίσης αναφέρθηκε σε τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων που με ευχολόγια και αόριστα χρονοδιαγράμματα προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ή πιο συγκεκριμένα να το συγκαλύψουν κάτω από το ίδιο χαλί το κάλυπταν οι διοικήσεις κράτους και δήμου επί σειρά δεκαετιών. Επίσης αναφέρθηκε στις διάφορες φράσεις που ακούστηκαν όπως «εργολάβοι» «μεσάζοντες» «διάφορα συμφέροντα» κλπ χωρίς όμως να ακουστεί  το όνομα του συγκεκριμένου εργολάβου που εδώ και χρόνια λυμαίνεται την διαχείριση των απορριμμάτων.

Είπε χαρακτηριστικά ότι: «η μόνη ξεκάθαρη φωνή στο δημοτικό συμβούλιο ήταν του Νικόλαου Μιχαλολιάκου όπου στο παρελθόν είχε αναφερθεί στο όνομα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα και στα συμφέροντα που εκπροσωπεί».


Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net