Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αθήνα, Κόρινθος, Αν. Αττική, Καβάλα. Θάσος


Την Πέμπτη 18/12 η περιφέρεια Πειραιώς (Τ.Ο. Πειραιώς, Τ.Ο. Σαλαμίνος και Τ.Ο. Περάματος) πραγματοποίησε άλλη μία ενημερωτική πολιτική δράση αυτή την φορά στην πόλη του Περάματος. Δεκάδες συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας στην μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της πόλης και εν συνεχεία σε καταστήματα και οικίες κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου και στις παρακείμενες οδούς.


Η αποδοχή από τους συμπολίτες μας ήταν για πολλοστή φορά εντυπωσιακή και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει πλέον για τα καλά στην καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων ως η τελευταία ελπίδα ανάκαμψης του έθνους μας.


Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται αμείωτα μέχρι την τελική νίκη!


Την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, στα ακόμη μια φορά ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία από τον Συναγωνιστή Γεώργιο Λιναρδή, με θέμα: "Η παρουσία της Ελλάδας στις γεωπολιτικές εξελίξεις της Αν. Μεσογείου".


Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής μας οργάνωσης, Μάκης Μπαρέκας, κάνοντας σύντομο σχολιασμό για το ηχητικό ντοκουμέντο που θα έπρεπε να έχει γκρεμίσει την διεφθαρμένη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε. Προσφωνώντας τον κύριο ομιλητή, τόνισε πως σε αντίθεση με όλους τους άλλους είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε σταθερές απόψεις, σταθερές θέσεις και πρόγραμμα για μια εθνική γεωπολιτική.


Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως πάνω απ' όλα πρέπει να διασφαλιστεί η παρουσία μας στον γεωπολιτικό χάρτη, και πως δεν χρειαζόμαστε συμμαχίες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στον σκοπό της δημιουργίας τους, μα και στον ίδιο τον όρο "συμμαχία". Στην συνέχεια, παρέθεσε τρανταχτά στοιχεία αποδεικνύοντας πως υφίσταται τεράστια επιρροή του διεθνή σιωνισμού στην στρατιωτική μας δομή και τους μηχανισμούς αμύνης μας, και βάση ποσοστιαίων μονάδων από αξιόπιστες πηγές ερευνών που γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους, έκανε σύγκριση της δικής μας ισχύς με αυτή της Τουρκίας.


Η πλάστιγγα φυσικά γέρνει προς την πλευρά της Τουρκίας και όσο αφορά τις χερσαίες δυνάμεις, όσο και το πολεμικό ναυτικό και την πολεμική αεροπορία. Επίσης, υπογράμμισε πως η έλλειψη πυρομαχικών αποτελεί ένα ακόμα μείζον πρόβλημα του στρατού μας. Σε αυτό το σημείο, πραγματικά αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του Συναγωνιστή, σε προφητικό άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το οποίο γράφτηκε το 2.000, με τίτλο: "Ποιος θα προλάβει πρώτος; Το ΔΝΤ, ή η 4η Τουρκική στρατιά;"

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής ανέφερε σχηματικά τα συμπεράσματα που προκύπτουν από όλα τα παραπάνω:
- Εγκληματικός και προδοτικός ο σχεδιασμός όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία 40 περίπου χρόνια όσο αφορά την πολεμική βιομηχανία.
- Η στρατιωτική ισορροπία της Ελλάδος είναι πλήρως διαταραγμένη, καθιστώντας την πατρίδα μας έρμαιο στα χέρια των Τουρκικών επεκτατικών ορέξεων.
- Στόχος του αμερικανοσιωνισμού είναι ο διαμελισμός της πατρίδας μας (Θράκη, Αν. Αιγαίο, Κύπρος).


Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος με τους παρευρισκόμενους επί του θέματος, και ως είθισται, άλλη μια καθιερωμένη μας συνάντηση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα: Η Χρυσή Αυγή και η προεδρική εκλογή.


Ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης ανέπτυξε με σαφήνεια τις θέσεις του Κινήματος μας, και διευκρίνισε ότι η Χρυσή Αυγή  θα ψηφίσει παρών για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα η Χούντα Σαμαρά Βενιζέλου.


Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Αλεξανδράκης τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος της, είναι πανέτοιμη να δώσει τον αγώνα των βουλευτικών εκλογών.





Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βίντεοπροβολη με θέμα την ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή περί άρσης της ασυλίας του για το βίντεο Μπαλτάκου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή  δήλωσε πως ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα. Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου ακούγεται ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον "Παναθηναϊκάκια" (Ισίδωρο Ντογιάκο) να προφυλακίσει παράνομα τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο, Γερμενή και Μπούκουρα.


Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Κόρινθο στην ομιλία του Συναγωνιστή Μιχάλη Γιαννόγκωνα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Οι συναγωνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι των αγώνα ενάντια στους προσωρινούς εντολοδόχους της προδοτικής κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου και γυρνάνε την πλάτη στους ανθέλληνες και τους προδότες της Ελλάδος δηλώνοντας με περηφάνια ότι εμείς έχουμε Αρχηγό και η πίστη μας στο πρόσωπο του είναι ακλόνητη γραφεία θα λειτουργούν κάθε Παρασκευή 19.00-21.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 6946 359 976 οδός Κύπρου 64 Κόρινθος.



Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής από την Συναγωνίστρια Καρύδη Κυριακή ομιλία με θέμα "Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Χρυσή Αυγή η μόνη επιλογή". Η Συναγωνίστρια τόνισε την αντισυστημικότητα της Χρυσής Αυγής, η οποία επισφραγίζεται από την άδικη και παρατεινόμενη πολιτική δίωξη. Η στερέωση του Εθνικιστικού Κινήματος στις συνειδήσεις των Ελλήνων αναδεικνύει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ως την μόνη εθνική επιλογή, έναντι της αριστεράς και του ουραγού της, της ψοφοδεξιάς.


Η επίσπευση των εκλογών για τον ΠτΔ και οι πιθανότατες πρόωρες εθνικές εκλογές αποτελούν αφορμή για άλλον έναν θρίαμβο για τους  Εθνικιστές, καθώς όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα έλθει δεύτερο κόμμα που θα διαλύσει το παρόν σαθρό πολιτικό κατεστημένο των υποτακτικών του Μνημονίου. Μέσα από την πολιτική της δίωξη η Χρυσή Αυγή κατόρθωσε να πράξει ένα τεράστιας έκτασης και εύρους κοινοβουλευτικό έργο και να αναδεικνύει από τα κάτω τα θέματα των τοπικών κοινωνιών μέσω των αιρετών που εξέλεξε πανελλαδικά. Απέκτησε επομένως εν μέσω της άδικης και σκληρότατης πολιτικής δίωξης πλήρως επεξεργασμένα πολιτικά χαρακτηριστικά και αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί πάση θυσία! Ζήτω ο Αρχηγός!


Τ.Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα “Τελειώνει η χούντα Σαμαρά και έρχεται η Χρυσή Αυγή". Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα, ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα το τέλος  των ψοφοδεξιών της χούντας του μνημονίου. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στην απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου στην Χρυσούπολη, στην οποία η κοινωνία της κωμόπολης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής και γέμισε την αίθουσα στου ξενοδοχείου Ειρήνη. Επίσης, αναφέρθηκε και στην ολοκληρωτική αποσιώπηση της εκδήλωσής μας από τα ντόπια ΜΜ«Ε», τα οποία τηρούν απαρέγκλιτα την γραμμή πολέμου σιωπής του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος των Σαμαροβενιζέλων.


Στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στην επιτροπή για την συνταγματική αναθεώρηση, έτσι ώστε να παραταθεί έστω και για λίγο η ζωή της κολοβής και παράνομης βουλής των 292 βουλευτών. Τόνισε την πρόθεση του Αρχηγού και των βουλευτών που βρίσκονται παρανόμως έγκλειστοι στις φυλακές, να παραβρεθούν στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο της δημοκρατίας και φυσικά να τοποθετηθούν όπως ορίζει ο κανονισμός. Αναφερόμενος στην ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας, ο συναγωνιστής τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα βουλή, οπότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε άμεσα σε εκλογές, από τις οποίες οι σημερινοί συσχετισμοί των πολιτικών δυνάμεων θα ανατραπούν. Ακολούθως τόνισε στους συναγωνιστές ότι πρέπει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αναγγελίες Μπαλτάκου για την ίδρυση ενός ακόμη αποκόμματος ως ανάχωμα για τους διαφυγόντες ψηφοφόρους της ΝΔ, έτσι ώστε να μην στηρίξουν με την ψήφο τους την φωνή της Αλήθειας, την φωνή των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Με το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Θάσου: Ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση, με μια ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Γεωργίου Χαλκιώτη, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά, o συναγωνιστής Χαλκιώτης αναφέρθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ακούγεται ο Σαμαράς να ζητά παρέμβαση στη δικαιοσύνη, αναφορικά με την προφυλάκιση των βουλευτών μας, αλλά και στη διαπλοκή, αφού κανένα κανάλι, κρατικό ή ιδιωτικό δεν αναπαρήγαγε το σοβαρό αυτό ντοκουμέντο. 


Ακολούθως, μίλησε για την απελευθέρωση του Μπούκουρα, ούτως ώστε να ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας, γεγονός που γκρεμίζει την σίγουρα που επιδεικνύει ο Σαμαράς για τις 180 ψήφους, όπως επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας στη Βουλή για την εν λόγω ψηφοφορία.  Ακόμη μίλησε για τη ζημιά που έχει υποστεί σε εμπορικό επίπεδο η χώρα μας από το εμπάργκο στην Ρωσία, λόγω της ανούσιας σύμπλευσης της προδοτικής ηγεσίας της χώρας με τις επιταγές των δυτικών, ενώ ανάμεσα στους λαούς των δύο χωρών υπάρχει βαθιά φιλία. 

Τέλος, μίλησε για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών, με τα έξοδα πληρωμένα από τις τσέπες όλων των συναγωνιστών, ώστε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη να περάσουν αξιοπρεπώς τις γιορτές.  Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.