Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη


Τ.Ο. Κομοτηνής: Ενημερωτική δράση στο χωριό Φανάρι. Την Κυριακή 28-12-2014 κατά τις πρωινές ώρες, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη, επισκέφτηκαν το χωριό Φανάρι.


Σκοπός της επίσκεψης αυτής, η ενημέρωση των κατοίκων. Η άφιξη του κλιμακίου στο χώρο της Λαϊκής αγοράς, έγινε μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο και αποδεκτό. Παρόλο που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης προσπαθούν να αποτρέψουν τον λαό από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή φέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.


Οι κάτοικοι του παραθαλάσσιου αυτού χωριού όχι μόνο δεν απέφυγαν τους συναγωνιστές αλλά έκαναν φανερή την δυσαρέσκειά τους που οι επισκέψεις του κλιμακίου δεν γίνονται σε πιο τακτά διαστήματα. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλες οι εφημερίδες και το έντυπο υλικό του Κινήματός μας εξαντλήθηκε. Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της υπαίθρου βρήκαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συζητήσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Μείζων ζήτημα που απαιτεί πλέον άμεση λύση η επιβίωση του λαού. Κάτοικοι του χωριού, παραγωγοί, μικροπωλητές αλλά και οι επισκέπτες της λαϊκής αγοράς δήλωναν με εμφανή τρόπο την αγανάκτησή τους αλλά και την απέχθειά τους για την Κυβέρνηση και τους τοπικούς πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι είναι άφαντοι, φοβούμενοι  την οργή των πολιτών.


Οι εορταστικές ευχές, είχαν σαν στόχο, όχι μόνο την καλή χρονιά που έρχεται, αλλά και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας με τη βοήθεια του Λαϊκού Συνδέσμου, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια στην Ελλάδα μας. 



Πλημμύρισαν από την παρουσία φίλων και μελών του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γιώργου Επιτήδειου με θέμα: Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.


O συναγωνιστής Επιτήδειος αναφέρθηκε εκτενώς στον αγώνα που δίνουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής σε καθημερινή βάση για τα εθνικά θέματα, καθώς και για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας, σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές  των άλλων κομμάτων που είναι μονίμως απόντες.


Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον υπεύθυνο πολιτικής οργάνωσης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ο υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στις άθλιες μηχανορραφίες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου προκειμένου να κερδίσει λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο πριν την οριστική της κατάρρευση.


Στην συνέχεια και υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων για τα απευθείας τηλεφωνήματα του Αντώνη Σαμαρά προς ανώτατο δικαστικό, στο οποίο διατάσσει την προσωρινή κράτηση των Συναγωνιστών Βουλευτών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, έκανε μία αναδρομή στο χρονικό της σκευωρίας που οδήγησε τον Αρχηγό, τους Βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου στην φυλακή, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Τέλος αναφέρθηκε σε όλα τα σχετικά βίντεο με τις ομολογίες των ίδιων των σκευωρών που ομολογούν δημόσια τις άθλιες μηχανορραφίες που έλαβαν μέρος κατά της Χρυσής Αυγής. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε πως, αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Η εκδήλωση έκλεισε όπως κάθε φορά με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.