Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Δικαίωση Χρυσής Αυγής! Εκτεθειμένος ο Ντογιάκος από τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών - ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωση Χρυσής Αυγής! Εκτεθειμένος ο Ντογιάκος από τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών - ΒΙΝΤΕΟ

Απόλυτη επιβεβαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής για το ρόλο του επίορκου εισαγγελέα Ντογιάκου συνιστούν οι σημερινές καταγγελίες βουλευτών, περί απόπειρας δωροδοκίας για την οποία έλαβε γνώση και για την οποία δεν έπραξε τίποτε!

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μάλιστα, έγινε γνωστό πως βουλευτές προχώρησαν στην κατάθεση στοιχείων στον Ισίδωρο Ντογιάκο από τις 6 Δεκεμβρίου, δίχως ο τελευταίος να κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες τουλάχιστον μέχρι σήμερα που οι συγκεκριμένες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας. Η «αδράνεια» του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ντογιάκου -χαρακτηρισμός λίαν επιεικής για την αντίδρασή του-,σχολιάστηκε δεικτικά ακόμη και από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος είχε λάβει γνώση των καταγγελιών και επισήμανε με ειρωνικό ύφος: «τα βρήκαν όλα, ησυχάσαμε»!





Καθίσταται σαφές πως η ελληνική κοινή γνώμη έχει πειστεί από τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τον βρώμικο ρόλο του επονομαζόμενου και ως «παναθηναϊκάκια», εισαγγελέα Ισ. Ντογιάκου, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε και το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του Αντώνη Σαμαρά με δικαστικό παράγοντα, τον οποίο καλεί να μεταφέρει στον «ψηλό,παναθηναϊκάκια» Ντογιάκο, την εντολή να προφυλακίσει βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.




Παρά όμως, τη σοβαρότητα της πέραν πάσης αμφιβολίας συγκλονιστικής αποκάλυψης, κανείς εκ του συνταγματικού τόξου (πλην της βουλευτού του Σύριζα Ζ. Κωνσταντοπούλου) δεν ζήτησε να ελεγχθούν οι καταγγελίες.

Πλέον, ο επίορκος Ντογιάκος βρίσκεται στο μάτι και μερίδας του αντισυνταγματικού τόξου, καθώς καταδεικνύεται σε όλο της το βάθος, η συνέργεια με τη Χούντα Σαμαρά, προκειμένου να συμβάλλει στην υλοποίηση των σκοτεινών της στόχων.

Η αλήθεια θα λάμψει! Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα μιας πρωτόγνωρης πολιτικής σκευωρίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σαμαράς και Ντογιάκος. Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να λογοδοτήσουν στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να οδηγηθούν στη φυλακή!