Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χρυσούπολη Καβάλας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χρυσούπολη Καβάλας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πέρα από κάθε προσδοκία και με μαζικότατη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χρυσούπολη Καβάλας με θέμα τις προτάσεις του Κόμματος για την έξοδο από την οικονομική κρίση. Εκατοντάδες εθνικιστές έδωσαν το δυναμικό παρόν, αδιαφορώντας για το κλίμα τρομοκρατίας που θέλησε να καλλιεργήσει το καθεστώς “νομιμότητας” του Σαμαρά, που επιτρέπει τη διενέργεια αντισυγκεντρώσεων από παραφυάδες της ακροαριστεράς, την οποία μόλις πρόσφατα προσκύνησε, για την υπόθεση ενός ληστοτρομοκράτη, παραμένοντας πιστός στις παραδόσεις της ψοφοδεξιάς.


Η αντισυγκέντρωση, παρεμπιπτόντως, που είχε ανακοινωθεί ενάντια στην νόμιμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής από οργανώσεις φαντάσματα ουδέποτε πραγματοποιήθηκε μιας και το “μαζικό λαϊκό κίνημα” που θα “τσακίσει” τη Χρυσή Αυγή ανέβαλε την επανάσταση για μια άλλη ημέρα με καλύτερες… καιρικές συνθήκες.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νίκος, ο οποίος κάλεσε το ακροατήριο σε συστράτευση και αγωνιστική εγρήγορση ενόψει των επερχόμενων εκλογών, στις οποίες το σύστημα θα εκβιάσει τους ψηφοφόρους για να παραμείνει στην εξουσία ο καταρρέων Σαμαράς.


Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, αναφέρθηκε εν τάχει στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τόνισε πως η άθλια σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής θα καταπέσει και ο Αρχηγός σύντομα θα είναι κοντά μας ελεύθερος.


Ο Περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος τόνισε την ανάγκη στήριξης της Περιφέρειας και την αναδιοργάνωση των παραγωγικών δομών της, ιδιαίτερα αυτών του πρωτογενούς τομέα, που μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο για την απεξάρτηση από εξωγενείς παράγοντες και ιδιαίτερα από τον τουρκικό.


Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Γραικός Φώτης, προέβη σε ένα σύντομο ιστορικό της πορείας προς την κρίση, τα αίτια που τη δημιούργησαν και τις ευθύνες του πολιτικού κόσμου που τη συντηρούν, διότι έτσι εκβιάζουν τον ελληνικό λαό εξαπατώντας τον με το επιχείρημα ότι είτε θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε από την τρόικα είτε θα “χρεοκοπήσουμε”.


Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης αναφέρθηκε στις προεκτάσεις της κρίσης στα εθνικά μας θέματα, τα οποία έχουν ξεπουληθεί από την προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου, η οποία δέχεται παθητικά τις εντολές των τοκογλύφων και τις εκτελεί χωρίς καθυστέρηση, παραχωρώντας στρατηγικό πλεονέκτημα σε γείτονες χώρες που επιβουλεύονται την Μακεδονίας, την Κύπρο, τη Θράκη και το Αιγαίο.


Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας εκτεταμένη αναφορά στην άθλια σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς και η κουστωδία του και προέβη σε μια σύντομη ανάλυση του τρόπου με τον οποίο η καταρρέουσα συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τον μοναδικό αντίπαλο της, τη Χρυσή Αυγή. Αναφέρθηκε στις παραδικαστικές διώξεις που πραγματοποιήθηκαν από την κλίκα του Αθανασίου, στα νομικά “παράδοξα” που επακολούθησαν κατόπιν εντολής του Μαξίμου και στο αίσχος της ωμής παρέμβασης του Σαμαρά στη δικαιοσύνη με τρόπο που αποδεικνύει τον πανικό και το μίσος του απέναντι στην Χρυσή Αυγή.


Εξαγριωμένος ο κόσμος άκουσε το ηχητικό απόσπασμα-ομολογία Σαμαρά για την προφυλάκιση αθώων βουλευτών του Κόμματος, απόσπασμα το οποίο θάφτηκε από όλα τα συστημικά ΜΜΕ για προφανείς λόγους.





Εις ότι αφορά την οικονομική κρίση τόνισε πως τη λύση θα δώσει μία εθνική ηγεσία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, που θα ακυρώσει όλες τις μνημονιακές συμβάσεις και θα κηρύξει στάση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους που πλουτίζουν από το αίμα και τις θυσίες των Ελλήνων. 

Κλείνοντας, κάλεσε τους Συναγωνιστές σε ετοιμότητα και τόνισε πως η προεκλογική περίοδος που διανύουμε θα έχει αίσιο τέλος για την Χρυσή Αυγή, που θα βγει ενισχυμένη εκλογικά και θα έχει σύντομα τον Αρχηγό της ελεύθερο, ενώ η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ που κατέλυσε το Σύνταγμα θα οδεύσει προς το οριστικό πολιτικό της τέλος, έχοντας ισχνή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και με τα σημερινά πρωτοκλασάτα στελέχη της που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την σκευωρία στη φυλακή!

Ακολουθούν οι ομιλίες

Χρυσομάλλης Νίκος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου




Βογιατζής Δημήτριος, γραμματέας Τ.Ο. Καβάλας





Κιτσόπουλος Χρήστος, περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ





Γραικός Φώτης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας





Τσακίρης Μιχάλης, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου