Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Σέρρες, Κόρινθος


Ενημερωτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Θάσου. Για ακόμη μια φορά το ακριτικό νησί του βορείου Αιγαίου πρωτοστατεί στον Εθνικιστικό αγώνα για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια, παρουσία του γραμματέα της Νομαρχικής Επιτροπής Καβάλας Δημήτρη Βογιατζή και τον γραμματέα της Τ.Ο. Θάσου Γιώργο Χαλκιώτη, μετέβησαν στον  Πρίνο Θάσου όπου κάθε Δευτέρα πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά του νησιού.



Αυτή τη φορά όμως οι μικροπωλητές αλλά και οι συμπολίτες μας αντίκρισαν την αγωνιστική φάλαγγα των συναγωνιστών που με μοναδικό όπλο την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά και κατά χείρας την εφημερίδα και το ενημερωτικό υλικό προσήλθαν στον χώρο της λαϊκής αγοράς. Πολλά ήταν τα προβλήματα που συζητήθηκαν με τους συναγωνιστές και φυσικά έντονος ο προβληματισμός για το αδιέξοδο που μας έχει φέρει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Ευτυχώς που για τον Ελληνικό λαό υπάρχει η Χρυσή Αυγή που με τις δράσεις τις εντός αλλά και εκτός του κοινοβουλίου κρατά το ηθικό ψηλό τόσο των συναγωνιστών αλλά και των Ελλήνων.



Η επαφή με το κόσμο καταδεικνύει ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα για εκλογές που θα πρέπει να διεξαχθούν άμεσα. Η φοροκαταιγίδα της συγκυβέρνησης της καταστροφής έχει στερήσει από την αγορά την απαιτούμενη ρευστότητα για να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία. Η κίνηση στην λαϊκή αγορά ήταν νωχελικής, πράγμα που δεν μας κάνει εντύπωση αφού έχουν στερήσει τον Ελληνικό λαό από την οικονομική δυνατότητα αγορές.



Ο ενθουσιασμός των συναγωνιστών λειτούργησε ως ανασταλτικός παράγοντας που μετέφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας αλλά και την κλεμμένη ελπίδα για την πατρίδα μας στους συμπολίτες μας που βρίσκονταν εκεί. Αυτή την ελπίδα είναι που τελικά φυλάκισαν, διότι μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής έκλεισαν στα κελιά της τιμής και τον μοναδικό ηγέτη που ένωνε τους Έλληνες ενάντια στους τραπεζίτες και στους οικονομικούς δολοφόνους των θιασωτών παγκοσμιοποίησης.


Αλληλεγγύη στην πράξη – Αιμοδοσία της Τ.Ο. Σερρών Παραμονές Χριστουγέννων. Παραμονές Χριστουγέννων, Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Σερρών προέβησαν σε εθελοντική αιμοδοσία στο τοπικό νοσοκομείο, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συμπολίτες μας.


Όσα ψέματα και όση λάσπη και να εκτοξεύουν τα ελεγχόμενα από την χούντα ΜΜΕ, όσο και να προσπαθούν να φιμώσουν την μοναδική ΕΘΝΙΚΗ φωνή, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να πράττει αυτό που θεωρεί σωστό και να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο έμπρακτη αλληλεγγύη στον Ελληνικό Λαό, γιατί η αλληλεγγύη δεν πρέπει να μένει μόνο στα λόγια, αλλά να αποδεικνύεται καθημερινά με τις πράξεις μας. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην ιδεολογία της και στις πολιτικές της θέσεις, θα συνεχίσει ακόμα πιο εντατικά να αγωνίζεται για μια Μεγάλη Ελλάδα, ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη. 


Τ.Ο. Κορίνθου: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Δημήτρη Βλαχόπουλου. Το θέμα της ομιλίας ήταν η οικονομική έξοδος από την κρίση, ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα αίτια της υποτιθέμενης οικονομικής κρίσης που επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι στη χώρα μας και αποκάλυψε ότι η έξοδος από το οικονομική ύφεση που έχει επέλθει η οικονομία είναι εφικτή και το μόνο που χρειάζεται είναι μια Εθνική Κυβέρνηση και η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, που έχει σαν άξονα την Ελληνική οικογένεια και την αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού της χώρας, υποστηρίζοντας μια Εθνική παραγωγή και την επιχειρηματικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων που αυτή τη στιγμή ψυχορραγούν υπό το βάρος της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. 

Η απάντηση μας στα παπαγαλάκια που ψυχανεμίζονται ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει πρόγραμμα και θέσεις επί των σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν την Εθνική Οικονομία καλό θα ήταν να έρχονται στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις και να παρακολουθούν τις ομιλίες των στελεχών του Κινήματος που είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση των παρευρισκόμενων.