Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πειραιάς, Νότια Προάστια, Ρόδος


Ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Σαλαμίνος. Προλογίζοντας ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου τόνισε ότι στο 2014 πραγματοποιήθηκαν πολλές ομιλίες υψηλού επιπέδου, συνεχόμενες πολιτικές δράσεις εντός και εκτός του νησιού, συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του κινήματος καθώς επίσης στις αιμοδοσίες και διανομές τροφίμων. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική επικράτηση της Χρυσής Αυγής.


Τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β' Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας ο οποίος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας το νέο έγκλημα Ντογιάκου-Σαμαρά οι οποίοι έβαλαν στο αρχείο την υπόθεση Χαϊκάλη. Κατόπιν ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την αυθεντικότητα του ηχητικού Σαμαρά μετά τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης.


Στη συνέχεια ανέφερε ότι το καθεστώς δεν πρόκειται να το αντέξει όταν πάρει ο Αρχηγός του κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές και αφού βγούμε τρίτο κόμμα. Τέλος κάλεσε τους παρευρισκομένους σε αγωνιστική εγρήγορση, στη συμμετοχή σε πολιτικές δράσεις και να πλαισιώσουμε όλοι τα εκλογικά τμήματα. Ο Συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Για την Πατρίδα και τον Λαό. Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Καρυτιανό, με τίτλο: Για την Πατρίδα και τον Λαό. Ο Συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του θέτοντας την εξής ρητορική ερώτηση:

Τι μας έκανε Χρυσαυγίτες; Η ανεργία; Η φτώχεια; Το κρύο; ΟΧΙ! Χρυσαυγίτες μας έκανε η υπέρμετρη αγάπη μας για την πατρίδα. Για πολλούς η έννοια του πατριωτισμού χρησιμοποιήθηκε σαν μανδύας, μα αναμφισβήτητα εμείς δεν είμαστε ένας από αυτούς.


Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής μίλησε για την Ιδεολογία μας, η οποία είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και χωρίζεται σε δύο σκέλη: Στην Πατρίδα και τον Λαό, δύο έννοιες βαθιά συνδεδεμένες, καθώς ένα Έθνος είναι ο Λαός του, και ο Λαός του αποτελεί το Έθνος το ίδιο. Ένα Έθνος, παραμένει στο πέρασμα των αιώνων υπερτοπική και υπερχρονική έννοια. Έπειτα μίλησε για τον βασικό στόχο του εχθρού μας, του εχθρού των Εθνών, ο οποίος είναι η φυλετική αλλοίωση όπου συνεπάγεται με βιολογικό αφανισμό - δηλαδή την μόνη μη αναστρέψιμη καταστροφή για το γένος μας.


Τέλος, στο κυριότερο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής μίλησε για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. 

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο άξονας της Γης, έχει την μεγαλύτερη απόσταση που θα μπορούσε να έχει από τον Ήλιο. Έπειτα, μέχρι τις 21 Ιουνίου (Θερινό Ηλιοστάσιο), η μέρα αρχίζει να παίρνει και πάλι χρόνο από την νύχτα. Η Συμβολική αξία αυτού του φαινομένου έχει πραγματικά ιδιαίτερη αξία για κάθε Εθνικιστή στον πλανήτη. Ειδικά για εμάς όμως, τους Έλληνες Εθνικιστές, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ταύτιση, καθώς αυτή τη στιγμή, η Χρυσή Αυγή διανύει την μεγαλύτερη νύχτα της. Όλοι όμως γνωρίζουμε, πως μετά από έναν βαρύ Χειμώνα, το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Ο Αγώνας είναι σκληρός, και πλέον είναι προσωπικός για τον καθένα ξεχωριστά από εμάς.


Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μια συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


T.O. Νοτίων Προαστίων: Την Πέμπτη 18-12-14 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία-παρουσίαση βιβλίου του μέλους της κεντρικής επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστή Κουδούνα Θεόδωρου. Το θέμα της ομιλίας, που αποτελεί και τίτλο του βιβλίου της τελευταίας έκδοσης του ΑΙΓΙΣ του προαναφερόμενου συγγραφέα “Aπάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας''.


Από νωρίς πλήθος μελών και φίλων προσήλθαν στα γραφεία της Τ.Ο Νοτίων προαστίων. Την ώρα της έναρξης της ομιλίας η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Ο ομιλών καταρχήν συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στους αγώνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,τους παρότρυνε να συνεχίσουν αδιάκοπα και συνεπέστατα τον καλό αγώνα και κατά την διάρκεια των εκλογών που όπως εικάζεται θα είναι σύντομα,  αλλά κυρίως και μετά την διεξαγωγή αυτών.


Αναλύοντας το κυρίως θέμα της  ομιλίας παρουσίασε συνοπτικά μεν αλλά πλήρως εμπεριστατωμένα τους τρεις βασικούς άξονες της ιδεοληψίας της αναρχίας παρουσιάζοντας το φαιδρό αλλά και  το ατελές της σκέψης σε αντιπαράθεση με τον πραγματικό κόσμο των ιδεών του εθνικισμού. Στη συνέχεια επακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις προς τον συγγραφέα. Όπως σε όλες της  εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον   Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Γεμάτα τα γραφεία μας από υποστηρικτές και μέλη σε μία ακόμα επιτυχημένη ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15/12 με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τον λόγο πήρε η Συναγωνίστρια Μαριλένα Κατσινοπούλου αναλύοντας πρωτίστως την τρέχουσα πολιτική κατάσταση μέσα από την Βουλή. Αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του ηχητικού ντοκουμέντου που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή, στην πλήρη συγκάλυψη από όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης αλλά και την ένοχη στάση της αριστεράς που δηλώνει την συνενοχή της με την μνημονιακή Χούντα.


Διάβασε συγκεκριμένα αποσπάσματα εφημερίδων, από τις ελάχιστες που το ανέφεραν, και τέλος τόνισε πως οι διώξεις έχουν μοναδικό στόχο τους ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου δικαιολογώντας την άποψή της με την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Ακρόπολις, όπου η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα. Οι Έλληνες Εθνικιστές, όμως, συνεχίζουν να δίνουν τον Αγώνα τους μέσα από τα κελιά της Τιμής, όπως οι πρόγονοί μας κατά την Ελληνική Επανάσταση που ακόμα κι αν ήταν λιγοστοί, ήταν στο τέλος οι Νικητές!

Τ.Ο. Ρόδου: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η μόνη πραγματικά εθνική και φιλολαϊκή πολιτική δύναμη, αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον της για τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι βιώνουν συνθήκες Κατοχής και δοκιμάζονται σκληρά από τις προδοτικές πολιτικές των μνημονιακών δυνάμεων. Παρά την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης που επέβαλαν στο Κόμμα μας οι αλήτες της συγκυβέρνησης εμείς, ακόμη και χωρίς τους χρηματικούς αυτούς πόρους, παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ανακουφίζουμε τους χειμαζόμενους Έλληνες.


Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους, να τους βοηθούμε με κάθε τρόπο και δεσμευόμαστε  να αγωνιζόμαστε μέχρι να χαράξει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, που θα σημάνει το τέλος των δεινών των Ελλήνων και την Νίκη του Ελληνικού Λαού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Τ.Ο. Ρόδου εύχονται σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2015.