Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Χανιά, Φλώρινα, Κέρκυρα


Κυριακή 21/12/2014 η Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποίησε την μηνιαία της ολομέλεια παρουσία του συναγωνιστή και βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου και των μελών της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος μας Μιχάλη Γιαννόγκωνα και Χρήστου Ρήγα. Την ολομέλεια άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής Χρήστος Κατράκης αναλύοντας το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για την αγροκτηνοτροφία που είναι και το θέμα που καίει τους περισσότερους Λάκωνες αφού ο νομός μας είναι κυρίως αγροτικός.


Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και πήραν της απαντήσεις στις εύλογες και αγωνιώδεις ερωτήσεις  και απορίες που απασχολούν τον κλάδο τους. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής μας Ηλίας Παναγιώταρος ο όποιος ανέλυσε της τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο μέτωπο της ψηφοφορίας για ΠτΔ και το τι θα βγει από αυτή στην ουσία ότι πρέπει να ετοιμαστούμε να οργανωθούμε και να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι που πρέπει όλοι να δηλώσουν ώστε να μην μπορέσει κανείς  να μας 
κλέψει το πραγματικό ποσοστό του κινήματος μας.


Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι καθώς επίσης ενημέρωσε και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών εκφράζοντας την βεβαιότητα του ότι αν δουλέψουμε όλοι σαν μια γροθιά και δεν αφήσουμε τις προσωπικές μας φοβίες η φιλοδοξίες να μας διχάσουν σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας. H ολομέλεια έκλεισε με τον καθιερωμένο μας Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος σε στάση προσοχής!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε κοινή ενημερωτική δράση την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, στην λαϊκή αγορά της κοινότητας Πόρτο-Λάγους του Ν. Ξάνθης, από κλιμάκιο συναγωνιστών των Τοπικών Οργανώσεων Κομοτηνής και Ξάνθης.  Οι συναγωνιστές με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό, παρά τις πολιτικές διώξεις και τις ανήθικες συκοφαντίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έγιναν η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους συμπολίτες μας, όχι μόνο για τις άδικες πολιτικές διώξεις, αλλά και για το τι πραγματικά απεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της.




Παρά την λυσσαλέα και αδυσώπητη πολεμική εναντίον της από το κράτος, το παρακράτος, την εξαρτημένη δικαιοσύνη και τις δυνάμεις καταστολής, η  Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες άνδρες και γυναίκες που την αποτελούν, δεν πτοούνται από την ατιμία, την αλητεία, την λασπολογία, απ' όλη την βρώμικη μεθοδολογία του συστήματος. Οι Χρυσαυγίτες  και οι Χρυσαυγίτισσες όχι μόνο αντέχουν στην άτιμη επίθεση, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά ότι  η Χρυσή Αυγή πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά είναι πιο δυνατή από ποτέ.



Διανεμήθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Οι συμπολίτες μας  με έκδηλη χαρά δέχθηκαν τους συναγωνιστές, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το ξεπούλημα της Ελλάδος από την εθνοκτόνο συγκυβέρνηση, αλλά και την αγωνία τους για το πότε θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι προσωρινώς πολιτικοί κρατούμενοι, βουλευτές-συναγωνιστές. Οι Έλληνες Εθνικιστές απτόητοι, με πείσμα και θέληση ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Nίκη!



Αμέσως μετά το τέλος της προγραμματισμένης βιντεοπροβολής σχετικά με τα γεγονότα των Δεκεμβριανών του 44, συναγωνιστές από την Τ.Ο. Χανίων προέβησαν σε διανομή της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής καθώς και φυλλαδίων πολιτικού περιεχομένου στην πόλη των Χανίων καθώς και στις περιοχές της Σούδας και του Αποκόρωνα.


Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 κλιμάκιο του Πυρήνα Φλώρινας παρουσία του συναγωνιστή Κώστα Νομικού, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη της Φλώρινας μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις και διάλογος με τους πολίτες για τη δεινή οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, την μείωση και απαξίωση σε έσχατο βαθμό των  θεσμών και των αρχών προστασίας και άμυνας τους απέναντι σε αδίστακτες μεθοδεύεις που έχουν αναγάγει την δημόσια ζωή σε κακόγουστη παρωδία λειτουργίας συντεταγμένου κράτους. Είχε προηγηθεί παρόμοια ενημερωτική δράση και στο Αμύνταιο Φλώρινας.




Ομιλία για τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας. Όπως ήταν φυσικό, κυρίαρχο θέμα της ομιλίας ήταν οι σημαντικές αποκαλύψεις για τις άμεσες και παράνομες παρεμβάσεις της χούντας Σαμαρά στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αποκαλύψεις που το σύνολο των Μ.Μ.Ε. προσπάθησε επιμελώς να αποκρύψει αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση όλων των «συνταγματικών» θεσμών του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Ακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους υποστηρικτές. Ως απόλυτο συμπέρασμα μπορούμε να αναφέρουμε την πεποίθηση όλων ότι η καθαρή και διαυγής στάση της Χρυσής Αυγής ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για  να  σπάσει το απόστημα του σάπιου και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος που λυμαίνεται επί χρόνια την πατρίδα μας. Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον πολιτικό μας αγώνα με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, όλοι οι Συναγωνιστές ενωμένοι, δίπλα στον Ελληνικό λαό έτσι ώστε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους.