Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Καλαμάτα, Κεφαλλονιά


Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και περιφερειακού συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Γραικού Φώτη, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η ομιλία άρχισε με τον χαιρετισμό του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της εκλογής του ΠτΔ και τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Γραικός Φώτιος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα γεγονότα της πολιτικής επικαιρότητας. Ιδιαίτερα έκανε αναφορά στο θέμα της εκλογής του ΠτΔ και τις βουλευτικές εκλογές οι οποίες έρχονται σε σύντομο χρόνο λόγω της διαφαινόμενης αδυναμίας εξεύρεσης των 180 απαιτούμενων βουλευτών. Επίσης ανέλυσε τον ρόλο τον οποίο παίζουν το ΔΝΤ, η τρόικα και οι λοιποί διεθνείς τοκογλύφοι στις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως την σχέση όλων αυτών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων προκειμένου το πολιτικό αυτό μόρφωμα να ανέλθει στην εξουσία.


Αναφέρθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο έφερε στην βουλή ο Συναγωνιστής και παράνομα προφυλακισμένος Κασιδιάρης Ηλίας, το οποίο το «έθαψαν» όλα τα ΜΜΕ με εντολή Σαμαρά και με το οποίο (μετά το βίντεο Μπαλτάκου) αποδεικνύεται πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι καταφανέστατα ΠΟΛΙΤΙΚΗ δίωξη. Ακόμη, προέβη σε ανάλυση της επερχόμενης σύνθεσης της βουλής με συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Εθνική αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή, των υποτιμητικών για τους Έλληνες δηλώσεων του Γιούγκερ, του ύποπτου και όχι τόσο «αθώου» «τρομοκρατικού» χτυπήματος στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα και έκλεισε αναλύοντας τον πραγματικό φόβο τον οποίο προκαλεί η Χρυσή Αυγή στους ξένους τοκογλύφους με την γιγάντωσή της. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Ημαθίας: Ενημερωτική δράση και συνάντηση με κατοίκους στον Κοπανό Νάουσας. Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου για άλλη μια φορά η Τ.Ο. Ημαθίας, πιστή στο καθήκον της, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή Κοπανού Ναούσης. Αρχικά έγινε διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής, όπου το κλιμάκιο συναγωνιστών είχε συνομιλίες με τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.


Στην συνέχεια, σε κεντρικό κατάστημα τις περιοχής πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον γραμματέα τις Ν.Ε. Ημαθίας Συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις παράνομες διώξεις που δέχεται η Χρυσή Αυγή από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, καθώς επίσης για το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που καίει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, και η οργή των παρευρισκόμενων ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους. Κατέστη σαφές από όλους ότι όλοι οι Συναγωνιστές από την Ημαθία στις ερχόμενες εκλογές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση και αγωνίζεται για το καλό του τόπου.


Τέλος, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής είχαν συνομιλίες με τους Συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την επίλυσή τους. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά – αγώνας πάντα και παντού μέχρι την νίκη!


Τ.Ο. Καλαμάτας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε (Σάββατο 13/12) η ομιλία/προβολή βίντεο με θέμα ''Η Αποκάλυψη Της Σκευωρίας - Η Απόλυτη Μούγκα Από Τα ΜΜΕ''. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του συναγωνιστή Κουράκου Νικόλαου ο οποίος αναφέρθηκε στο βίντεο ντοκουμέντο που τάραξε το σάπιο κατεστημένο, με την τηλεφωνική παρέμβαση Σαμαρά στην δικαιοσύνη, γεγονός που αποδεικνύει ξεκάθαρα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους ότι οι διώξεις εναντίων της Τρίτης πολιτικής δύναμης δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κακοστημένη σκευωρία.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην ένοχη (μετά πληρωμής) σιωπή των μεγαλοκάναλων τα οποία έθαψαν ένα τόσο σοβαρό θέμα (αποκρύπτοντας από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια) χρησιμοποιώντας τις γνωστές τεχνικές του μοντάζ (κόψιμο ράψιμο) προσθέτοντας και το γεγονός ότι δεν τολμήσανε να παρουσιάσουν την συγκλονιστική ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή όπως έπρεπε αλλά την παρουσίασαν όπως ήθελαν παρουσιάζοντας τα γεγονότα έτσι όπως τα φαντάζονται και όχι έτσι όπως πραγματικά έγιναν, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι το ίδιο ισχύει και για τον τοπικό τύπο, αφού κανένας (παρόλο που είχε σταλεί ανάλογο δελτίο τύπου) δεν τόλμησε να το δημοσιεύσει. 


Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο θέμα της εκλογής προέδρου της δημοκρατίας που τα μεγαλοκάναλα και οι μεγαλοπανελάρχες ασχολούνται από το πρωί ως το βράδυ (Με την ελπίδα να θάψουν και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά) ρωτώντας τους παρευρισκόμενους αν πραγματικά υπάρχει Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα που χρειάζεται και προσωποποίηση με την εκλογή προέδρου από την στιγμή που έχουν καταπατηθεί τα πάντα και όπως αποδείχτηκε πρόσφατα (όχι ότι δεν το γνωρίζαμε), ακόμα και ο ιερός θεσμός της δικαιοσύνης.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής εξήγησε στους παρευρισκόμενους την σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τον ρόλο των δημοσιογράφων παρομοιάζοντας την με λόγια απλά, ως ένα βομβαρδισμένο σπίτι, όπου οι πολιτικάντηδες αντί να κοιτάξουν να ξαναχτίσουν το σπίτι από την αρχή, κάθονται και γυαλίζουν (με πολύ καλό μισθό από τα ξένα κέντρα εξουσίας)  με καθαριστικό τα εναπομείναντα σπασμένα τζάμια, σε αυτή την περίπτωση έρχεται και ο ρόλος των δημοσιογράφων οι οποίοι θα παρουσιάζουν ότι τα σπασμένα τζάμια είναι γυαλισμένα (Άρα οι πολιτικάντηδες κάνουν σωστά την δουλεία τους)  μα ποτέ δεν θα παρουσιάσουν την πραγματική καταστροφή. 


Αυτό που θέλουν από εμάς θα είναι πάντα να έχουμε να διαλέξουμε μόνο τι μάρκα καθαριστικό θα χρησιμοποιήσουμε για τα σπασμένα τζάμια και δεν θα μας επιτρέψουν ποτέ να έχουμε επιλογή για να ξαναχτίσουμε το σπίτι από την αρχή. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν ήταν υπάλληλος κανενός και μέσα από τις πολιτικές τις θέσεις/προτάσεις μιλάει για πραγματική εθνική ανεξαρτησία γνωστοποιώντας στον Ελληνικό λαό θέματα (εσκεμμένα) ξεχασμένα  όπως η ΑΟΖ κοιτάσματα πετρελαίου, ορυκτού πλούτου και άλλα τέτοια απαγορευμένα τα οποία το κάθε ένα ξεχωριστά είναι ένα λιθαράκι για να ξαναχτιστούν τα ερείπια που άφησαν πίσω τους οι ''κυβερνήσεις'' της μεταπολίτευσης.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησε προβολή με όλα τα βίντεο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής καθώς και η ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος  έκανε έναν μικρό αλλά εύστοχο σχολιασμό τόσο για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας όσο και για το απαγορευμένο από τους ''δημοκράτες'' βίντεο ντοκουμέντο με την τηλεφωνική παρέμβαση Σαμαρά στη δικαιοσύνη. Η εκδήλωση έληξε ψάλοντας τον ύμνο του κινήματος και τον εθνικό μας ύμνο αναφωνώντας ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ


Κεφαλλονιά: Αντιπροσωπεία του Πυρήνα Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πυρήνα Δάβουλο Χρήστο, επισκέφθηκε, το Σάββατο 13/12/2014, τις περιοχές της Σάμης και της Αγίας Ευφημίας, όπου διένειμε έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής και συνομίλησε με τους κάτοικους των δύο περιοχών για τα προβλήματά τους, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, που όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσουν σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση.


Ο κόσμος της Σάμης και της Πυλάρου «βράζει» και η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι στις προσεχείς εκλογές το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλλονιά δεν θα είναι απλά το μεγαλύτερο στα Ελληνικά Νησιά, όπως συνέβη κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, αλλά ίσως το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα.


Οι Κεφαλλήνες δείχνουν αποφασισμένοι να μπουν μπροστά στην Νέα Εθνική Επανάσταση που ξεκίνησαν οι Έλληνες Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και ίσως η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που χαράζει, να έχει για πιο έντονο χρώμα… το Επτανησιακό!