Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η εφημερίδα “Ακρόπολη” αποκαλύπτει το βρώμικο παρασκήνιο και τις προσεγγίσεις του Μεγάρου Μαξίμου


Η εφημερίδα “Ακρόπολη” αποκαλύπτει το βρώμικο παρασκήνιο και τις προσεγγίσεις του Μεγάρου Μαξίμου

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης από το Μαξίμου για να μεταπειστούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ώστε να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Η Ακρόπολις της Κυριακής αποκαλύπτει αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης από το Μέγαρο Μαξίμου για να μεταπείσει τους προφυλακισμένους –και όχι μόνο– βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν Πρόεδρο τον δοτό Σταύρο Δήμα...

Το τηλέφωνο στην αίθουσα σύνταξης της Ακρόπολης χτύπησε την Παρασκευή το βράδυ. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κ. Νίκος  Μιχαλολιάκος. Τα όσα μας αποκάλυψε αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της φαύλης  κλεφτοδημοκρατίας της μεταπολίτευσης. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος το ιστορικό της προσέγγισης των προφυλακισμένων -και όχι μόνο- βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

Στην περίπτωση των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου το σχέδιο του Μαξίμου, είχε σκοπό να θολώσει τα νερά. Τον πρώτο τον αποφυλάκισε και τον δεύτερο τον κράτησε στην φυλακή... Στο τέλος και οι δυο απείχαν από την πρώτη ψηφοφορία. Κουτοπόνηρος στόχος τους αποτέλεσε η απόκρυψη της μεθόδευσης. Αφού έγινε η πρώτη ψηφοφορία, η οποία οδηγήθηκε σε φιάσκο ο Αντωνάκης, δεν μίλησε για συνταγματικά και αντισυνταγματικά τόξα, περιλαμβάνοντας έμμεσα στους «πρόθυμους» να φανούν υπεύθυνοι ψηφίζοντας Δήμα και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Στην συνέχεια περίμενε δυο με τρεις μέρες να δει την αντίδραση της Χρυσής Αυγής. Η οποία και ήρθε. Η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν καταπέλτης και έβαλε οριστική ταφόπλακα στα όνειρα των Σαμαροβενιζέλων για εκλογή Προέδρου! Οι βουλευτές της Χρυσής  Αυγής δεν ψηφίζουν Δήμα, ούτε πεθαμένοι.

Μόλις είδαν αυτό οι θλιβεροί του Μαξίμου, έβαλαν τον Σταύρο Δήμα να δηλώσει το ανεκδιήγητο, «εγώ δεν θέλω να εκλεγώ πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής». Μόνο που αυτή η δήλωση εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δοτό υποψήφιο πρόεδρο της κλεπτοκρατίας τους, διότι εν τω μεταξύ στην δεύτερη ψηφοφορία πήρε τις δύο ψήφους των «προθύμων» πρώην Χρυσαυγιτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου.

Αυτός ο θλιβερός άνθρωπος και ακόμα πιο θλιβερός κυβερνήτης σε 24 ώρες παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για άγνωστο προορισμό. Μαζί  του φεύγουν και οι υπόλοιποι θλιβεροί της αστικής ελίτ που διέλυσε την χώρα και την κατέστησε μια σύγχρονη αποικία χρέους. Όλα αυτά τα μεταπολιτευτικά παράσιτα που έκαναν περιουσίες σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς τελειώνει αύριο. Ο άνθρωπος που ξεπούλησε την ψυχή του στον διάολο, πληρώνεται με το νόμισμα που του αξίζει. Θα πληρώσει  πανάκριβα για τα διαχρονικά εγκλήματα του, κατά του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

Η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που τόσο πολεμήθηκε και πολεμιέται από σύσσωμο το «αντισυνταγματικό» τόξο, των κλεφτών του συστήματος και των αστών ψευτοδεξιών, είχε την τύχη και πάνω απ΄ όλα το Εθνικό καθήκον να είναι εκείνη που θα βάλει την ταφόπλακα, στην φαυλοκρατία της μεταπολίτευσης.

Οι 16 ηρωικοί βουλευτές  του τρίτου δημοκρατικά εκλεγμένου (και οσονούπω δεύτερου) κόμματος της χώρας, έστειλαν τους μανδαρίνους της κλεπτοκρατίας σπίτι τους. Ελπίζουμε πολύ σύντομα στον φυσικό τους χώρο. Στην φυλακή! Εκεί που βρίσκονται άδικα σήμερα οι ασυμβίβαστοι πατριώτες."