Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Ανατολική Αττική, Μέγαρα, Μάνδρα, Κεφαλονιά


Σάββατο 20/12/2014 και κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης βρέθηκε στην Σκάλα Λακωνίας πραγματοποιώντας μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση μοιράζοντας αρκετές εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας. Θερμή ήταν η υποδοχή των καταστηματαρχών και των κατοίκων σε μια από τις πιο παραγωγικές και εύφορες  περιοχές της Λακωνίας αφού την διασχίζει ο ποταμός Ευρώτας. Τα προβλήματα όμως μεγάλα και γνωστά αλλά κάθε φορά αντικείμενο συζήτησης από τους ανθρώπους που θα σπεύσουν να μας σταματήσουν είτε στο δρόμο είτε να μας προσκαλέσουν για ένα κέρασμα.


Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα η μεγάλη συσσώρευση λαθρομεταναστών όπου το νούμερο όσο πάει και μεγαλώνει.. όπως μας είπαν κάτοικοι η Σκάλα με πέντε χιλιάδες πληθυσμό έχει φτάσει να έχει επιπλέον 2.500 χιλιάδες λαθρομετανάστες  κυρίως από το Πακιστάν..και σε συνδυασμό με την αυξανόμενη  εγκληματικότητα από τους παρά πολλούς ρομά που κατασκηνώνουν σε μικρή απόσταση από την Σκάλα κάνουν την κατάσταση απελπιστική..


Τέλος ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι η κοροϊδία του ανάλγητου κράτους προς τους παραγωγούς της περιοχής.. η Σκάλα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής πορτοκαλιού της Λακωνίας,έτσι όταν χρονιές όπως η περσινή η παραγωγή χτυπήθηκε από παγετό με αποτέλεσμα την καταστροφή της σοδιάς κοντά στο 100%οι παραγωγοί έμαθαν εμβρόντητοι ότι εγκρίνονται ως ζημιωθέντα είδη στα εσπεριδοειδή  μόνο τα μανταρίνια, τα λεμόνια και τα γκρέιπ φρουτ..


Όμως κατά κοινή ομολογία όλων είναι ότι αυτό το σάπιο καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου είναι πολύ κοντά στο τέλος του και αποφασισμένοι πιο πολύ από ποτέ να συστρατευτούν δίπλα στον Λαϊκό Σύνδεσμο βλέποντας την Χρυσή Αυγή σαν την τελευταία σανίδα σωτηρίας της χώρας μας.


Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες της Τ.Ο. Ανατολικής 
Αττικής πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης της Παιανίας και των Γλυκών Νερών. Οι δημότες αντιμετώπισαν θερμά την έλευση των Συναγωνιστών, τονίζοντας ότι προσδοκούν συνεχή ενημέρωση από τους Έλληνες Εθνικιστές. Έλαβαν φυλλάδια, ενημερώθηκαν για το πολιτικό έργο και κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής και συνέδραμαν με ενθουσιασμό στην οικονομική εξόρμηση του Κινήματος.




Οι Συναγωνιστές τους τόνισαν ότι είναι πάντα στο πλευρό τους έμπρακτα, με ερωτήσεις βουλευτών του Κινήματος για τα τοπικά θέματα, όπως παραδείγματος χάριν η ερώτηση του παρανόμως κρατούμενου βουλευτή Γεωργίου Γερμενή για το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η αγορά της και οι επαγγελματίες της Παιανίας εξ αιτίας των έργων διάνοιξης της λεωφόρου Λαυρίου τα οποία προχωρούν με ρυθμό χελώνας, ερώτηση για το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο οδηγούνται οι καταστηματάρχες της Παιανίας από μη ολοκλήρωση των έργων κατασκευής δικτύων απορροής όμβριων υδάτων στην Λ. Λαυρίου. Οι δράσεις της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής συνεχίζονται αδιάλειπτα σε όλη την  Ανατολική Αττική.




Μεγάλη αποδοχή του κόσμου είχαν οι Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης στα Μέγαρα στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Μεγάρων. Οι Συναγωνιστές πλέον σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνουν τους υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος με την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και με επίκαιρα φυλλάδια κατά της πολιτικής σκευωρίας που έχει στήσει η παράγκα Σαμαρά. Η αποδοχή του κόσμου έδειξε αυτό που όλοι τρέμουν ότι στη Δυτική Αττική τα ποσοστά του Κινήματος ξεπερνούν κάθε προσδοκία και σε ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες των Μεγάρων θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει στους ξενόδουλους κυβερνώντες.


Στην Μάνδρα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από τους Συναγωνιστές της Δυτικής Αττικής. Οι Συναγωνιστές μοίρασαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικά φυλλάδια κατά της σκευωρίας που έχει στηθεί από την χούντα Σαμαρά. Το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δεν φοβάται να αντικρίσει τον Έλληνα πολίτη στα μάτια είναι τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες τα παιδιά της Χρυσής Αυγής καθώς σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτή η χώρα εμείς ήμασταν εκεί και ποτέ δεν προδώσαμε τον Αρχηγό μας και την αγάπη μας για την Ελλάδα.


Συναγωνιστές του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πυρήνα, Δάβουλο Χρήστο, επισκέφθηκαν, το Σάββατο 20/12/2014, τις περιοχές Ελειού - Πρόννων, προκειμένου να συναντήσουν τους κάτοικους της Νότιας Κεφαλονιάς και να συζητήσουν για τα προβλήματα της περιοχής τους, ενώ παράλληλα μοίρασαν εφημερίδες και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής σε όσους ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πόρου.