Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σαλαμίνα, Φάρσαλα και ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Τ.Ο. Αθηνών: Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Κόμμα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, που τα γραφεία των Τοπικών του γεμίζουν ασφυκτικά σε κάθε εκδήλωση και κάθε ομιλία. Έτσι και το απόγευμα της Τετάρτη στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τοπικής Αθηνών, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Σίσσυ Παϊπάη με θέμα: "Η απεργία πείνας ενός τρομοκράτη και ο παραλογισμός της κοινωνίας μας". Η συναγωνίστρια Παϊπάη με αναλυτικό τρόπο, και με ατράνταχτα στοιχεία απέδειξε ότι οι δήθεν αντιεξουσιαστές είναι κοινή εγκληματίες με το προκάλυμμα του ψευτοεπαναστάτη, καθώς και ότι  τρομοκρατία στην Χώρα μας  έχει διασυνδέσεις με την αριστερά και με σκοτεινά κέντρα λήψης αποφάσεων.


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Ήρωες του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Για μια ακόμη φορά οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έδωσαν δυναμικό παρόν και τίμησαν τους Χωροφύλακες που έδωσαν την ζωή τους για να μην βρεθεί η Αθήνα και κατ  επέκταση η Χώρα στα χέρια των προδοτών κομμουνιστοσυμμοριτών. Η Χρυσή Αυγή σε πείσμα όσων θέλουν και επιδιώκουν την ιστορική λήθη,  πάντα θα τιμά όσους  έδωσαν την ζωή τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και πραγματικά ανεξάρτητη. 


Παρόλη την καταρρακτώδη βροχή, μια ακόμη φορά η Τ.Ο. Σαλαμίνος γέμισε για να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Β. Αχιλλέα με θέμα “Ο ματωμένος Δεκέμβρης του ΄44”. Ο συναγωνιστής με τρόπο παραστατικό εξιστόρησε τα γεγονότα του «κόκκινου Δεκέμβρη»:

Τον Οκτώβριο του 44΄ οι Γερμανοί αποχωρούν και οι κομμουνιστικές οργανώσεις, που μετά από χρόνια αυτοχαρακτηρίστηκαν «αντιστασιακές», μοναδικό στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας. 

Πως είναι δυνατόν όμως, οι αριστεροί αφού είχαν παραδώσει τον πολιτικό χώρο με συμφωνίες (Μόσχα-Οκτώβριος 44΄ Στάλιν-Τσώρτσιλ) να τον ζητούν δυο μήνες μετά πίσω; Υπήρχε τελικά η διάθεση κατάληψης της εξουσίας ή στόχος ήταν το ξεκαθάρισμα των αντιφρονούντων; Το εγκληματικό όργιο στο οποίο επιδόθηκαν σε Κυψέλη, Περιστέρι, Γαλάτσι, Μπαρουτάδικο Αιγάλεω, 3ο νεκροταφείο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η άμυνα του Συντάγματος Μακρυγιάννη, πέφτοντας από σφαίρες και εν μέσω φρικωδών μαρτυρίων, αποσόβησε την κατάληψη των Αθηνών. Οι άνδρες του Γεωργίου Σαμουήλ αγωνίστηκαν για το πολυτιμότερο απόκτημα, το Έθνος. Χωρίς να αποθαρρυνθούν, με πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, πίστη και αφοσίωση, νίκησαν εχθρό πολυάριθμο και φανατικό εις την εγκληματική του ιδεολογία. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Χρυσή Αυγή η τελευταία γραμμή άμυνας των Ελλήνων. Στα πλαίσια της εθνικιστικής δραστηριότητας, η Τ.Ο. Φαρσάλων ανήρτησε λάβαρα σε σημεία της πόλεως τα οποία ανέγραφαν το ανωτέρω σύνθημα. Κίνηση δράσης και αφύπνισης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς το σύνθημα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας. Την εποχή που το εθνικιστικό κίνημα βάλλεται από το σύστημα με παράνομες φυλακίσεις που στην ουσία μεταφράζονται άμεσα σε πολιτική, ιδεολογική και εθνική δίωξη η Χρυσή Αυγή  παραμένει ισχυρή εξακολουθώντας να αποτελεί ένα από τα πιο ενεργά κύτταρα της Ελληνικής κοινωνίας. 


Στην δεύτερη επέτειο ίδρυσης του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. δόθηκαν δυο συμβολικά δώρα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο όπως και στον συναγωνιστή και πολιτικό μας υπεύθυνο Γιάννη Λαγό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.