Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Μέγαρα, Βόρεια Προάστια, Κόρινθος, Αχαρνές


Τ.Ο. Μεγάρων: Οι νεοδημοκράτες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν - Οι Χρυσαυγίτες απαντούν!

Πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και πέσει και το τελευταίο ανάχωμα της Χούντας του Σαμαρά συρρέουν τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ζητώντας και εκλιπαρώντας συγχωροχάρτια επειδή τάχα μου προδόθηκαν από τα αφεντικά τους και παραπλανήθηκαν ενώ τέλεσαν δήμιοι των αποφάσεων μιας προδοτικής πορείας από το 74 και μετά. Ένας από αυτούς τους κυρίους προσήλθε ψάχνοντας άσυλο στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων της Χρυσής Αυγής, ο εν λόγω κύριος Ν. Κ. προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Νέα Δημοκρατία για 42 ολόκληρα χρόνια τελώντας μάλιστα ως γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στα Μέγαρα, πολύς καιρός για να παραπλανάτε κάποιος...από χαζομάρα.


Εμείς δεχτήκαμε να παρακολουθήσει στα γραφεία μας την προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Μάκη Γκίνη αλλά εκμεταλλευόμενος την φιλοξενία ζήτησε να πάρει και τον λόγο, τι αφελείς αυτοί οι υπηρέτες του Αντωνάκη Σαμαρά, ο κύριος Ν.Κ. κατακεραυνώθηκε από τους Συναγωνιστές και επέλεξε την έξοδο από την πόρτα των γραφείων κατανοώντας ότι αυτά που πρεσβεύουμε εμείς δεν τα κάνουμε παζάρι και εμείς έχουμε Αρχηγό τον οποίο δεν θα προδώσουμε ποτέ. Μέχρι την τελική Νίκη!

Στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής χτυπάει η καρδιά των αληθινών Ελλήνων που αντιστέκονται και αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα τους. Κοσμοπλημύρα στα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 17/12/2014. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στα νέα γραφεία της τοπικής μας για να παρακολουθήσει ζωντανά την Βουλή για την ψηφοφορία σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της ψευδό-Δημοκρατίας τους. Ο παρευρισκόμενος κόσμος ξεσπούσε σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα με το άκουσμα των ονομάτων των παρανόμως φυλακισμένων συναγωνιστών μας κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας καθώς επίσης και πλήθος σχολίων μετά το πέρας αυτής.



Στην συνέχεια ο Γραμματέας της Τοπικής Μπέλλος Μιχάλης προέβη σε ανάλυση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας και σε άλλα εκ των θεμάτων της επικαιρότητας.  Ενημέρωσε επίσης τα μέλη και τους φίλους του κινήματος ότι η Τοπική Βορείων προαστίων θα παραμείνει ανοικτή καθ’όλη την διάρκεια των εορτών όπως επίσης για τις προσεχής δράσης με κύρια αναφορά στην Εορταστική Διανομή Τροφίμων το προσεχές Σάββατο στην Τ.Ο. Αθηνών στις 16:00,  για τους ταλαιπωρημένους από το Ανθελληνικό καθεστώς συμπατριώτες μας  και την αιμοδοσία.


Η ομιλία έληξε με χειροκροτήματα, τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.


Την Παρασκευή 12/12 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην T.O. Κορίνθου από το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα με τις τρέχουσες πολίτικες εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής μίλησε για την τεράστια ανόδου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αλλά και τις μεθοδεύσεις στην συγκυβέρνησης ώστε να ανακοπεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής.


H Χρυσή Αυγή θέλοντας να τιμήσει  την μνήμη του αυτοκράτορα  Βασιλείου του Β΄ του Βουλγαροκτόνου ο οποίος πέρασε στην αιωνιότητα στις 15 Δεκεμβρίου 1025 διοργάνωσε ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού με ομιλητή τον συναγωνιστή Βραχνή Δημήτριο  ο οποίος μίλησε για την ζωή και το έργο του Αυτοκράτορα, για τις μάχες που έδωσε κυρίως με τους Βούλγαρους που του απέδωσαν και το προσωνύμιο Βουλγαροκτόνος. Ένα προσωνύμιο που οι κυβερνήσεις του κλεφτοπασόκ και της ψοφοδεξιάς  ακολουθώντας την ρεπούσια πολιτική θέλουν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε. Η Χρυσή Αυγή όμως δεν ξεχνά και τιμά.