Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Αλεξανδρούπολη, Ηλεία


Στη λαϊκή αγορά στην Ερέτρια διανεμήθηκαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια του Κινήματος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας παρευρέθηκαν ανάμεσα στους Έλληνες καταναλωτές και παραγωγούς, διένειμαν ενημερωτικό υλικό και μίλησαν μαζί τους.




Η ανταπόκριση των Ελλήνων ιδιαίτερα ένθερμη, επιδιώκοντας να ενημερωθούν και προσωπικά από τους συναγωνιστές για τις παράνομες διώξεις που βιώνει το Κίνημά μας και να σχολιάσουν τους πολιτικούς Σαμαροβενιζέλους, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, αντίθετα με τα συγχαρητήρια και τις ευχές για δύναμη και αντοχή στη συνέχιση του αγώνα, που έστειλαν στον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο, που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, αλλά και σε όλους τους συναγωνιστές που βρίσκονται στο δρόμο ανάμεσα στον ελληνικό λαό, και παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες συνεχίζουν τον τίμιο αγώνα.






Με τις ευχές των Ελλήνων, που βιώνουν την εξαθλίωση και την υποδούλωση, και με Πίστη στο δίκαιο του αγώνα για την ελευθερία του Έθνους και της Πατρίδος μας, η Χρυσή Αυγή στέκεται αγέρωχη και αγωνίζεται μέχρι την τελική Νίκη.







Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί, ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία μοιράστηκαν πολλά φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.


Κόντρα στην λάσπη και στον πόλεμο σιωπής που προσπαθούν να επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα με την Χούντα Σαμαρά ΜΜ«Ε», οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι την στιγμή που θα καταρρεύσει με πάταγο το σάπιο σύστημα των υποτακτικών των τοκογλύφων και των αφεντικών τους.


Εκτός από τα φυλλάδια και τις εφημερίδες που δέχονταν με χαρά οι συμπατριώτες μας, πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν να συνομιλήσουν μαζί μας και να εκθέσουν τις απόψεις τους ή να μας ρωτήσουν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.


Για μία ακόμη φορά έγινε καταφανές ότι η προσπάθεια αποσιώπησης της αλήθειας για την σκευωρία κατά του Κινήματός μας από τα βρώμικα καθεστωτικά ΜΜ«Ε» έχει πέσει στο κενό, μιας και όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τις αποκαλύψεις για τις συνομωτικές συνομιλίες του Σαμαρά με παράγοντα της παράγκας του παραδικαστικού κυκλώματος. Συνεχίζουμε τον Αγώνα για να ξεβρωμίσει ο τόπος, για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη!

Επίσκεψη στο Σιμόπουλο Ηλείας. Στα πλαίσια των εβδομαδιαίων επισκέψεων της Χρυσής Αυγής Ηλείας σε διάφορες περιοχές του νομού, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε στον Δήμο Πηνείας και συγκεκριμένα στο Σιμόπουλο. Η συναγωνίστρια Διονυσία Λάβδα καθώς και ο συναγωνιστής Νικόλαος Κρέσπης εστίασαν την ομιλία τους στην αποκάλυψη της σκευωρίας με το τηλεφώνημα του Σαμαρά και την διαταγή του να συνεχιστεί η παράνομη πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου.


Παρά την απόκρυψη της αποκάλυψης από όλα τα συστημικά Μέσα «ενημέρωσης», ότι οι κάτοικοι ήταν απόλυτα ενημερωμένοι για το γεγονός αυτό, αντιδρώντας μπροστά σε όλη αυτή την παράνομη πολιτική σκευωρία. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε εμπορικά καταστήματα της περιοχής, συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.