Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Εφημερίδα “Ακρόπολη”: «Σείεται» η γη με τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα


Εφημερίδα “Ακρόπολη”: «Σείεται» η γη με τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος σχολιάζει στην εφημερίδα "Ακρόπολη", μία από τις ελάχιστες εφημερίδες που ανέδειξαν την αποκάλυψη με το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, τις ερχόμενες εξελίξεις. 

Τα αστειάκια τελειώνουν. Κάποιοι νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με «Ρωμανούς» και αλλά «τσουτσουρόπαιδα» που βάζουν φωτιά στο στρώμα του κελιού για να κάνουν αντίσταση. Καίνε και καμιά πετσέτα για να βγει καπνός από το παράθυρο προκειμένου να «γυρίσει» όλη η φυλακή να τους δει. Κάποιοι δεν κατάλαβαν, παρότι τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή, ότι ξεκίνησε πόλεμος μέχρι τέλους. Αίμα και δάκρυα! Ανάμεσα σε αυτούς που έσβησαν την φλόγα της ελπίδας των Ελλήνων για το αύριο και σε αυτούς που ξεριζώνουν με τα χέρια τους μέχρι και την τελευταία ρανίδα δύναμης μέσα από τα σπλάχνα τους για να σταθούν όρθιοι προκειμένου να σωθεί η πατρίδα μας.

Μια παρέα από αλήτες, χαπάκηδες που ξημεροβραδιάζονταν στις καφετέριες του Κολωνακίου, νόμισαν ότι είναι σαν τα μούτρα τους αυτοί που ξύπναγαν με τον καλπασμό του βουκεφάλα και χαλάρωναν αργά το βράδυ με την σκέψη της αναμονής για μια ελεύθερη λυτρωμένη Ελλάδα.

Από την πρώτη μέρα που εκδόθηκε αυτή η εφημερίδα κάναμε σαφές ότι τα παίζουμε «όλα για όλα» προκειμένου η χώρα μας να απαλλαγεί από μια κοινοβουλευτική δικτατορία που παρόμοια της δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμοΠουθενά σε όλη την οικουμένη, σε δημοκρατικό πολίτευμα, δεν υπάρχουν στην φυλακή εκλεγμένοι βουλευτές.

Εδώ υπάρχουν και ταυτόχρονα όλοι γνωρίζουν ότι είναι αθώοι!

Πιο πολύ από όλους το γνωρίζουν οι σκευωροί που έστησαν αυτή την άθλια σκευωρία. Πλέον οι αποδείξεις με ήχο και εικόνα κάνουν τον γύρο όλου του κόσμου. Τα σαπισμένα ΜΜΕ της χώρας μας στέκονται ανίσχυρα για να εμποδίσουν την διάδοση της αλήθειας. Οι μέρες που έρχονται θα βάλουν τα θεμέλια για να χτιστεί ξανά μια υπέρλαμπρη και χρυσή Ελλάδα. Φτιάξτε ο καθένας μόνος του την δική του πολεμίστρα και αναμείνατε το σύνθημα. Η ώρα έφτασε! Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!