Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αγρίνιο, Μέγαρα, Χανιά


Βούλιαξαν από την παρουσία φίλων και μελών του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Λάμπρου Φουντούλη, Ευρωβουλευτή, και πατέρα του Ήρωα του Κινήματος μας Γιώργου Φουντούλη, με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.



Ο συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε εκτενώς στον αγώνα που δίνουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής σε καθημερινή βάση για τα εθνικά θέματα, καθώς και για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας, σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων που είναι μονίμως απόντες.





Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα μέλη και οι φίλοι της Τ.Ο. Αθηνών για την εορταστική διανομή τροφίμων που θα πραγματοποιήσει η Τ.Ο. Αθηνών τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων. Η Χρυσή Αυγή σεβόμενη τις υποσχέσεις της θα είναι πάντα στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Χώρα, υπενθυμίζοντας ότι κανένας Έλληνας και Ελληνίδα δεν είναι μόνος του στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.


Από το Σάββατο 13-12-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα Δεκεμβριανά 1944.Οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος έχουν την ευκαιρία μέσω του φωτογραφικού υλικού να δουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν 70 χρόνια στην πόλη των Αθηνών καθώς και τις θηριωδίες που διέπραξαν οι κομμουνιστές εις βάρος των Ελλήνων πατριωτών και αθώων πολιτών.



Στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης το Σάββατο 13/12 όπου μετέφερε στους Συναγωνιστές μας τα γεγονότα που έζησε στην ολομέλεια της βουλής σχετικά με την "εντολή" Σαμαρά και το θάψιμο της αποκάλυψης από την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ. 


Τεράστια η αποδοχή του κόσμου στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Μεγάρων όπου μοιράστηκαν φυλλάδια με τις προγραμματικές μας θέσεις και η Εφημερίδα του Κινήματος. 



Διανομή εφημερίδων της Χρυσής Αυγής και ενημερωτικών φυλλαδίων, πραγματοποίησαν Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων μέσα στην πόλη. Παράλληλα, στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Σταύρου Καρεφυλλάκη σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.