Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Βόρεια Προάστια


Οι ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Ευβοίας συνεχίζονται με όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς. Αυτή τη φορά στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης Χαλκίδας.



Οι Χρυσαυγίτες βγαίνουν καθημερινά στο δρόμο για να ενημερώσουν τους Έλληνες για τον λόγο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις από τη χούντα της συγκυβέρνησης.



Για όσα τους αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, που βομβαρδίζουν με μαύρη προπαγάνδα το κοινό.



Διαπιστώσαμε πως ο λαός μας, παρά τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία του καθεστώτος, στηρίζει το δίκαιο, την αλήθεια, τον δύσκολο και έντιμο αγώνα της Χρυσής Αυγής.



Όλο το ενημερωτικό υλικό του Κινήματος εξαντλήθηκε, αφού πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πάρουν όχι μόνο για να ενημερωθούν οι ίδιοι, αλλά και για να το δώσουν σε γνωστούς τους που δεν βρίσκονταν εκεί.



Εκτός τα συνήθη σχόλια για το κόμμα του αντισυνταγματικού τόξου, λάβαμε πολλές ευχές για δύναμη και γρήγορη λευτεριά των έγκλειστων συναγωνιστών μας. Οι Έλληνες που μας μιλούν υπόσχονται ότι θα μας στηρίξουν. Η δική μας υπόσχεση: Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι και προσηλωμένοι τον αγώνα τον αγώνα για τη λευτεριά της Πατρίδος μας από την υποταγή και του Λαού μας από την εξαθλίωση. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!




ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχει χαλάρωση και ξεκούραση για τους Συναγωνιστές και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Κατάμεστα και πάλι τα Γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 24/12/2014 παραμονή Χριστουγέννων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, έδωσε τα εύσημα σε όλα τα μέλη της Τ.Ο. Βορείων  Προαστίων για το βροντερό παρόν και την ουσιαστική βοήθεια που παρείχαν   στη μεγαλειώδη Εορταστική Διανομή Τροφίμων της Χρυσής Αυγής για τους ταλαιπωρημένους μας συμπατριώτες μας όπως επίσης ενημέρωσε τα μέλη και τους υποστηρικτές του κινήματος για τις προσεχείς δράσεις της Τοπική μας στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.


Με καταιγισμό χειροκροτημάτων ο παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν  τον Συναγωνιστή και βουλευτή μας Πολύβιο Ζησιμόπουλο ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κατέστησε σαφές ότι όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά θα δώσουμε σκληρή μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδα μας στις επικείμενες εθνικές εκλογές με πρωτεύοντα ρόλο να παίζει η παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων μας σε όλα τα εκλογικά τμήμα.


Ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κων/νος Αλεξανδράκης ενημέρωσε τα μέλη και υποστηρικτές του κινήματος σχετικά με τα αίσχη και την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ της διαπλοκής σχετικά με τα σενάρια για την εκλογή του Προέδρου της ψευδό-Δημοκρατίας τους και την πεντακάθαρη θέση μας απέναντι σε μια Ανθελληνική συγκυβέρνηση που ψυχορραγεί. Η ομιλία έληξε με την υπόσχεση για αδιάκοπους αγώνες όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.