Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή παντού: Εκτεταμένη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Πέλλας στα Γιαννιτσά - Φωτορεπορτάζ


Συνεπείς στο αγωνιστικό κάλεσμα του Κινήματός μας, Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Πέλλας πραγματοποίησαν πολύωρη και εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών, παρουσία και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη.


Όλος ο κόσμος ζητούσε με ενθουσιασμό τόσο εφημερίδες του Κινήματός μας, όσο και ενημερωτικά φυλλάδια για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Το ενημερωτικό αυτό υλικό εξαντλήθηκε σύντομα.



Πολυάριθμοι ήταν εκείνοι που πλησιάσανε και σφίξανε το χέρι των Συναγωνιστών, ζητώντας να υπάρχει πιο συχνή παρουσία.



Πολύς κόσμος φώναζε να πέσει η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά για να γλιτώσει η Ελλάδα μας από τους προδότες του Έθνους.


Στη συνέχεια, έξω από το Πρωτοδικείο των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία όπου οι Συναγωνιστές, κρατώντας πανό με τους άδικα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας, φώναξαν τα συνθήματα «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές» και «Κάτω η χούντα του Σαμαρά».


Αργότερα την ίδια ημέρα, έγινε συνάντηση σε κεντρικό κατάστημα των Γιαννιτσών με κατοίκους και συναγωνιστές της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το ηχητικό Σαμαρά, ο οποίος επενέβη άμεσα και με χυδαίο τρόπο στην δικαιοσύνη, ζητώντας να προφυλακιστούν βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.



Πολλοί δεν είχαν δει το βίντεο-ηχητικό λόγω του ότι θάφθηκε «με εντολή Σαμαρά» από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και για τον λόγο αυτό προβλήθηκε από φορητό υπολογιστή, με αποτέλεσμα όσοι δεν το είχαν δει να μένουν άναυδοι. Η ημέρα τελείωσε με την υπόσχεση για ακόμα πιο εντατικό αγώνα, μέχρι να επέλθει η νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος.