Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Η Χρυσή Αυγή δεν θα πεθάνει ποτέ!

Σήμερα, 8 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές, μια τοπική εφημερίδα των Τρικάλων έσταζε φαρμάκι για την Χρυσή Αυγή. Με ένα άρθρο με τον πομπώδη τίτλο "Ταφόπλακα οι εκλογές για την Χρυσή Αυγή" έβγαλε ο αρθρογράφος τα απωθημένα με το Κίνημα μας. Ας δούμε αναλυτικά τι έγραψε. Στη δεύτερη κιόλας σειρά του άρθρου αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή, "ναζιστικό μόρφωμα". Όσες φόρες κι αν αρνηθούμε κάθε σχέση με τους Ναζί κάποιοι θα επιμένουν να μας αποκαλούν ναζιστές. Δεν είμαστε "ναζιστές" όπως μας αποκαλούν πολλοί! Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και αυτό τους πονάει! Όπως ήταν και ο Ίων Δραγούμης και ο Κωστής Παλαμάς! 
Συνεχίζοντας σχολιάζει την πτώση των ποσοστών μας και έμμεσα την αποδίδει στην δίκη-παρωδία εναντίον του κινήματος μας, υπονοώντας ότι είμαστε ένοχοι. Αναφέρει συγκεκριμένα "Σήμερα, και ενώ η πολύκροτη δίκη των μελών της είναι σε εξέλιξη, η Χρυσή Αυγή μένει εκτός Βουλής". Ναι, είναι αλήθεια ότι μένουμε εκτός Βουλής αλλά φυσικά όχι λόγω της δίκης-σκευωρίας που έχει στηθεί εναντίον μας! Μείναμε εκτός Βουλής γιατί όλο το σάπιο σύστημα μας πολέμησε! Τα συστηματικά ΜΜΕ ήταν εναντίον μας! Δεν είχαμε την νόμιμη προβολή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου( ούτε πιο πριν βέβαια)! Όσο για την "πολύκροτη" δίκη, η οποία διαρκεί εδώ και χρόνια ώστε ο κάθε τυχάρπαστος να μπορεί να μας συκοφαντεί, να μας λέει "υπόδικους" και να το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να καταπατούν νόμιμα διακαιώματα της Χρυσής Αυγής, όπως η προβολή της, η κρατική επιχορήγηση, είναι σίγουρο ότι η απόφαση θα είναι αθωωτική! Η Ρένα Δούρου είναι κι εκείνη υπόδικη σε μια άλλη δίκη, για την τραγωδία που έγινε πέρυσι στο Μάτι. Αλλά δεν άκουσα κανέναν να την λέει υπόδικη ούτε να αρνείται να συνομιλήσει μαζί της σε τηλεοπτικό πάνελ. Όσο για εμάς, όπως λέει και ο λαός: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται". 
Πιο κάτω αναφέρει το άρθρο:"Είναι πια οριστικό το τέλος των φασιστών από τα έδρανα του κοινοβουλίου". Δεν θα σταθώ στον κλισέ πλέον χαρακτηρισμό "φασίστες", η απάντηση είναι η ίδια με παραπάνω στον χαρακτηρισμό "ναζιστές". Όσο για το "οριστικό τέλος" ας μην βιάζονται. Η Χρυσή Αυγή είναι οι ιδέες της και τα ιδανικά της. Και οι ιδέες δεν πεθαίνουν! Όχι, όσο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτές και αγωνίζονται! Κι εμείς στη Χρυσή Αυγή δώσαμε τον αγώνα τον Καλό μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε! Με φυλλάδια, με εφημερίδες, σε πόλεις και χωριά, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά κέντρα, κάναμε την παρουσία μας αισθητή! Πάνω από 165.000 Ελληνίδες και Έλληνες στάθηκαν στο πλευρό μας σε αυτή την μάχη! Το κίνημα μας άντεξε φυλακίσεις, δολοφονίες συναγωνιστών μας, άντεξε τη λάσπη που μας ρίχνουν και τη μηδενική σχεδόν προβολή μας από τα συστημικά ΜΜΕ. Ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές! Όταν Αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν
χειροπέδες στα χέρια, είχαν ψηλά το κεφάλι, χαμογελούσαν και φώναζαν "Ζήτω η Χρυσή Αυγή". Δεν πτοήθηκαν ούτε για μια στιγμή. Τότε κάποιοι πάλι έλεγαν ότι αυτό ήταν το "τέλος" της Χρυσής Αυγής και χαιρόντουσαν. Όμως δεν άργησαν να διαψευστούν! Δεν φοβηθήκαμε το σύστημα τότε, θα το φοβηθούμε τώρα που είναι μαζί μας πάνω από 165.000 Έλληνες; Δεν θα αργήσουν και πάλι να διαψευστούν όσοι μιλάνε για το "τέλος" της Χρυσής Αυγής! Η Χρυσή Αυγή είναι σαν τον Φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του! Η Χρυσή Αυγή δεν θα πεθάνει ποτέ! Όχι, όσο υπάρχουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που υποστηρίζουν το Κίνημα μας!
Ας επανέλθουμε στο άρθρο. Γράφει σε ένα σημείο: "Τα social media έχουν γεμίσει με μηνύνματα για την συντριβή των Χρυσαυγιτών". Δε λέει όμως για τα μηνύματα τόσο του Αρχηγού και των στελεχών όσο και των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Από χθες το βράδυ άπειρα μηνύματα υπήρξαν που έλεγαν ότι είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Χρυσαυγίτες! Είμαστε υπερήφανοι και δεν σκύβουμε το κεφάλι! Σε κανέναν! Ούτε στο σύστημα! Ούτε στους ξένους! Εμείς σκύβουμες το κεφάλι μόνο για να προσευχηθούμε! Δεν φιλάμε τα χέρια κανενός
πολιτικού! Εμείς τους πολιτικούς μας εκπροσώπους τους αγκαλιάζουμε! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Γιατί στη Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι ίσοι!
Πιο κάτω στο ίδιο άρθρο φαίνεται να "ανησυχεί" ο αρθρογράφος για την οικονομική επιβίωση του Κινήματος μας τώρα που δεν θα έχουμε βουλευτές. Έχω να του πω τα εξής, το Κίνημα μας υπήρχε πολύ πριν μπει στη Βουλή και θα υπάρχει και εκτός αυτής! Το γεγονός ότι δεν μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή δεν είναι το τέλος! Είναι η αρχή! Αν νομίζουν ότι έχουν τελειώσει με εμάς, κάνουν λάθος! Θα είμαστε εκεί και θα τους παρακολουθούμε σε κάθε τους βήμα. Ο ελληνικός λαός γρήγορα θα καταλάβει το λάθος του που ψήφισε τον Μητσοτάκη. Έδιωξε τον εθνομηδενιστή Τσίπρα για να φέρει

την πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία, με τον Χρυσοχοΐδη του ΠΑΣΟΚ που επί της θητείας του είχε γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τράπεζα Marfin, τον Θεοδωρικάκο πρώην (;) κουμμουνιστή, τον Καιρίδη τον αρνητή της Ποντιακής γενοκτονίας και τον Μητσοτάκη που θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η  ηχηρή απουσία μας από το κοινοβούλιο θα δείξει στον ελληνικό λαό ποιοί αγωνίζονταν πραγματικά για αυτόν, ποιοί εναντιώνονταν στα ζημιογόνα και επικίνδυνα για το εθνικό συμφέρον σχέδια των κυβερνώντων. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή! Έξω από την Βουλή, αλλά μέσα στην ελληνική κοινωνία, ενεργή και αφουγκραζόμενη τον Έλληνα και τα προβλήματα του. Η Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι εμείς, σε κάθε γωνιά της χώρας (και του εξωτερικού), οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες. Ψηλά το κεφάλι! Ψηλά τις σημαίες!  

Υπατία