Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ξανακτύπησε ο Διονύσης Σαββόπουλος με δήλωση υπέρ Μητσοτάκη και κατά Χρυσής Αυγής

Το να κάνει κανείς θαυμάσια τραγούδια, να γράφει υπέροχη μουσική και όμορφους στίχους δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει γνώμη και επί παντός επιστητού.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο παρελθόν, θέλοντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι απέφυγε την στράτευση, παριστάνοντας τον τρελλό έγραψε έναν δίσκο με τίτλο “Η θητεία”. Δεν διορθώνονται έτσι τα πράγματα … Παλαιότερα, είχε προκαλέσει παίρνοντας θέση στην δεκαετία του ’90 υπέρ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τώρα σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 αναφέρθηκε και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα δήλωσε στον ΣΚΑΪ:
“Αυτές οι εκλογές έχουν δύο ευχάριστα. Το ένα είναι ότι μόνο ένα κόμμα έχασε  Η Χρυσή Αυγή. Το δεύτερο ευχάριστο είναι ότι υπάρχει αυτοδυναμία … Η Ελλάδα χρειάζεται νέο καπετάνιο που να ξέρει να διαβάζει τον χάρτη, όχι το φλυτζανάκι του καφέ».
Η εύστοχη παρατήρηση του Διονύση Σαββόπουλου ότι μόνο ένα κόμμα έχασε δείχνει πολύ απλά ότι όλα τα άλλα κόμματα που “νίκησαν” είχαν έναν μόνον αντίπαλο: την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ήταν από την μια μεριά το πολιτικό σύστημα με όλες του τις αποχρώσεις και από την άλλη “η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει”, για να δανειστούμε έναν στίχο του, που είναι ενάντια σε όλους!