Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΘΡΑΣΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ»!

Όχι μόνο πήγε στη γιορτή της δημοκρατίας τους ο… «αντισυστημικός» Βελόπουλος –των… πατριωταράδων το καμάρι!- αλλά σαν καλό παιδί έκανε και δήλωση για την αποκατάσταση της «δημοκρατίας» (κλεπτοκρατίας). Ιδού: 
«Αυτή η ημέρα, αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Γιορτάζουμε βέβαια την επαναφορά της δημοκρατίας μας, δυστυχώς όμως με την απώλεια της μισής κοινωνίας. Και το χειρότερο δε απ’ όλα, ότι σήμερα είναι επίκαιρο το μήνυμα αυτό, για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Είμαστε υπό επιτροπεία, έχουμε τρόικα, δεν έχουμε εθνική ανεξαρτησία, ούτε οικονομική αυτοτέλεια. Άρα πρέπει να αγωνιστούμε ακόμη μια φορά για να αποκτήσουμε την πραγματική δημοκρατία που δικαιούται ο Έλληνας».
Ο πολιτικάντης αυτός έχει φοβερό θράσος! Τολμάει και μιλάει περί επιτροπείας, τρόικας και τα λοιπά, αυτός ο ξεδιάντροπος που υπερψήφισε το πρώτο Μνημόνιο που έφερε στην Ελλάδα την επιτροπεία και την τρόικα, αυτός που στήριξε την μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου, αυτός που προσχώρησε το 2012 στην μνημονιακή ΝΔ, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.!!!
Να τον χαίρονται οι «πατριώτες» που τον ψήφισαν και χρόνια τους πολλά, για την επέτειο «της επαναφοράς της δημοκρατίας τους»!

ΠΗΓΗ