Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Να βγουν μπροστά οι Πιστοί αγωνιστές της Ιδέας

Είναι ενδεικτικό ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σε περιφέρειες της επαρχίας που είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, κράτησε τις δυνάμεις του κόντρα στην λάσπη και την από κοινού πολεμική εναντίων της από το σύνολο των κομμάτων και των ΜΜΕ,που την ανακήρυξαν ως εχθρό του συστήματος, τίτλος τιμής για εμάς.
Η προσωπική επαφή με την κοινωνία είναι η καλύτερη άμυνα απέναντι στην λάσπη. Ότι και να πουν για εμάς, ο κόσμος στις τοπικές κοινωνίες μας γνωρίζει. Θα πρέπει όλοι οι φίλοι και Συναγωνιστές που πιστεύουν στον ιερό Αγώνα μας για την διάσωση του Ελληνικού Έθνους, να περάσουν από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να γίνουν ενεργοί «παίκτες» και να πλαισιώσουν το νέο και αναγεννημένο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής που σύντομα θα επανέλθει στο προσκήνιο μετά την προβλεπόμενη κατάρρευση της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που θα δοξάσει το ΠΑΣΟΚ ξανά σε βάρος των ψηφοφόρων της.
Ο κόσμος θα επιστρέψει στην Χρυσή Αυγή, κάθε απώλεια του σάπιου πολιτικού σκηνικού θα δυναμώνει τους Έλληνες Πατριώτες, τους Έλληνες Εθνικιστές. Αστείοι οι νεόκοποι «θεματοφύλακες» του Εθνικισμού, ήρθαν όταν είδαν βουλευτικά έδρανα και αποχωρούν με την απώλεια τους. Φυσικό είναι το έλλειμμα τους και την αδυναμία τους να σταθούν μαζί μας στους δύσκολους καιρούς, να το καλύπτουν με ύβρεις και παραιτήσεις. Αλλά για αυτούς που εγκαταλείπουν τον Αγώνα δεν έχω δευτερόλεπτο για χάσιμο.
Ας αγκαλιάσουμε και ας στηρίξουμε αυτούς που παραμένουν. Αυτούς που ξέρουν ότι ο γ.γ του Κινήματος Ν.Μιχαλολιάκος, γέννησε, μεγάλωσε και κράτησε δυνατό το Κίνημα επί δεκαετίες που η Χρυσή Αυγή δεν ήταν μόδα και δεν είχε βουλευτές. Ήρθε λοιπόν η ώρα, όλοι εμείς οι Πιστοί αγωνιστές της Ιδέας να μπούμε μπροστά, να στηρίξουμε το Κίνημα που μας στήριξε προσωπικά, που μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στα ιδανικά των Ελλήνων στις δύσκολες εθνικά στιγμές, μας έδωσε την δύναμη να γίνουμε εμείς, αλλά και να γεννήσουμε νέους υπερασπιστές της Πατρώας Γης. Η ώρα που μπορεί να σκεφτόταν ο κάθε ένας και κάθε μία από εσάς ότι θα κάνετε αυτό που πρέπει, είναι Τώρα! Ώρα να κάνουμε πράξεις τις σκέψεις μας. Ώρα να κάνουμε το χρέος μας!

Χατζησάββας Χρήστος

ΠΗΓΗ