Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΣΑΛΒΙΝΙ

Τι να σκέφθηκαν άραγε οι «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» μόλις έμαθαν την παρακάτω φρικτή είδηση;   
Ένας νεαρός και πλούσιος Αμερικανός τουρίστας ομολόγησε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τη δολοφονία ενός χωροφύλακα στο κέντρο της Ρώμης, προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης και του Μ. Σαλβίνι προσωπικά.
Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ο Μάριο Ρέγκα Τσερτσιέλο, ένας 35χρονος χωροφύλακας ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τον μήνα του μέλιτος, σκοτώθηκε με οκτώ μαχαιριές από δύο νεαρούς άνδρες κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους για την κλοπή ενός σακιδίου πλάτης σε μια πλούσια συνοικία κοντά στο Βατικανό.
Πρόκειται για δύο Αμερικανούς, 19 ετών, που διέμεναν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και είχαν βγάλει αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής το ίδιο βράδυ. 
Η σύλληψη των δύο νεαρών μετατράπηκε στη συνέχεια σε τραγωδία, αφού ο ένας από τους δύο ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ επικαλούμενα την αστυνομία.

«Οι ύποπτοι φαίνονται στις κάμερες επιτήρησης της κυκλοφορίας, δεν θα μας ξεφύγουν. Προφανώς, δεν είναι Ιταλοί, τι έκπληξη!» έσπευσε να δηλώσει ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ζητώντας την επιβολή «ισόβιων καταναγκαστικών έργων» για «αυτούς τους μπάσταρδους». 
Αν συνέβαινε το ίδιο έγκλημα στην Ελλάδα, ο άτυχος αστυνομικός θα έβρισκε μπελά έστω και μετά θάνατον.  Κανένας σεβασμός. Οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι οι κάθε λογής βρωμιάρηδες που μας κουβαλάνε με το έτσι θέλω. 
Έναν Ηγέτη όμως σαν τον Σαλβίνι, πως είναι δυνατόν να μην τον αγαπάει ο λαός του; Καμία σχέση με την χώρα μας, της οποίας δυστυχώς οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Κ.Π.

ΠΗΓΗ