Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Έφεδρος αξιωματικός του ΕΣ στο μνημόσυνο του Σαδίκ Αχμέτ και μάλιστα ένστολος!

Σημεία των καιρών… Έχει πραγματικά ξεφύγει η κατάσταση στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα tourkikanea.gr το παρών στην κομματική εκδήλωση του DEB έδωσε  έφεδρος αξιωματικός του ΕΣ (και μάλιστα ένστολος).
Έχουμε δει πολλά τα τελευταία 10 χρόνια, στην φιλοτουρκική φιέστα εις μνήμην του Τούρκου πράκτορα Σαδίκ Αχμέτ. Από προκλητικές κορώνες εκπροσώπων του επίσημου τουρκικού κράτους, μέχρι παραληρήματα των γκρίζων λύκων και εκδομείς από σκόπια και Βουλγαρία. Αυτό που δεν έιχαμε δει, και δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε, είναι ένστολους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού να δίνουν το παρόν στο φιλοτουρκικό προσκύνημα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tourkikanea.gr φέτος υπήρξε παρουσία ενός μουσουλμάνου δόκιμου έφεδρου αξιωματικό του ΕΣ στις «εκδηλώσεις μνήμης». Εύλογα λοιπόν η ιστοσελίδα υπογραμμίζει:
"To DEB εδώ και χρόνια προαναγγέλλει και οργανώνει το μνημόσυνο για τον θανόντα ηγέτη του τον Σαδίκ Αχμέτ.  . Άλλωστε το ότι μετά από το νεκροταφείο οι καλεσμένοι μετέβησαν στα κεντρικά γραφεία του DEB δείχνει το ποιος οργανώνει τα πάντα.
Πρόκειται δηλαδή για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τους καλεσμένους που έρχονται αλλά και από τις ομιλίες που γίνονται εδώ και χρόνια.
 Ρωτάμε λοιπόν τον ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μπόγδο (σε μονάδα του οποίου υπηρετεί ο συγκεκριμένος δόκιμος αξιωματικός) αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ  κ Καμπά.
Επιτρέπεται ένστολος αξιωματικός να πηγαίνει σε πολιτικές συγκεντρώσεις;
Αν πήγαινε κάποιος ένστολος έφεδρος αξιωματικός  π.χ. σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής δεν θα τιμωρούνταν ;
Τώρα; Δεν πρέπει να τιμωρηθεί;"
Τα ερωτήματα φυσικά της ιστοσελίδας, αν και εύλογα, θα παραμείνουν ρητορικά καθώς είναι γνωστό τοις πάση ότι η ευαισθησία των αξιωματούχων του Ελληνικού κράτους είναι επιλεκτική και αφορά μόνο τους Έλληνες εθνικιστές. Δεκάδες τα στελέχη των Ελληνικών ΕΔ που διώχθηκαν, λοιδορήθηκαν ή δυσμενώς μετατέθηκαν επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ απλά να δηλώσουν Έλληνες εθνικιστές. Πόσο μάλλον να έδιναν το παρόν ένστολοι σε κομματική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Στην προκείμενη περίπτωση οι διοικητής της μονάδας που υπηρετεί ο εν λόγω δόκιμος έφεδρος αξιωματικός καθώς και η ηγεσία του ΓΕΣ ποιούν την..νήσσαν ευθυγραμμιζόμενοι με της πολιτικές της ψευτοδεξιάς κυβέρνησης της ΝΔ.