Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

«Κατατρεγμένος πρόσφυγας» με μηνιαίες απολαβές 2.000 ευρώ!

Όταν οι «ανθρωπιστές» μαλώνουν μεταξύ τους, μαθαίνουμε αλήθειες. Η άλλοτε «αλληλέγγυα» (μέχρι που έμαθε ότι έγινε «κατάληψη προσφύγων» στο ίδιο της το ξενοδοχείο) των λαθρομεταναστών Αλίκη Παπαχελά, ιδιοκτήτρια του CityPlaza, κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο της, βρίσκοντας τα πάντα κατεστραμμένα.
Με ανάρτησή της στο Facebook, λίγες ημέρες μετά την είσοδό της στην προσωπική της περιουσία, αναφέρει πως διαπίστωσε ότι ο «φτωχός» καταληψίας είχε ξεχάσει να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας στην τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό με αποτέλεσμα να φτάσει στο CityPlaza η αναλυτική ενημέρωση για τον λογαριασμό του. Ανοίγοντας την διαπίστωσε ότι ο «φτωχός»μόνο φτωχός δεν είναι και έχει μηνιαίες απολαβές ύψους 2.000 ευρώ! Μάλιστα, το τρέχων υπόλοιπό του ανέρχεται σε 6.500 ευρώ!
“Να καθαρίζεις κάπου 2.000 τον μήνα και να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις να φας και γι αυτό μένεις στο καταπατημένο ξενοδοχείο και χρεώνεις με τα έξοδα διαβίωσής σου την ιδιοκτήτρια, πανέξυπνο! Αλλά να δεις που το λέει η παροιμία! Α ναι! Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!, Να σε ενημερώσω ότι το υπόλοιπό σου στην Alpha Bank είναι κάπου 6.500 ευρώ. Το ότι στους δικούς μου κατασχεμένους λογαριασμούς το υπόλοιπο είναι κάπου 0,25 ευρώπουλα δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι η πάμπλουτη ταξικός εχθρός και εσύ το κατατρεγμένο φτωχό προσφυγάκι”, ανέφερε με... «ρατσιστική διάθεση» (όπως θα έλεγαν διάφορα «σαΐνια») η Παπαχελά. 
Έπρεπε «να λουστεί»η ίδια τα... καλά του «ανθρωπισμού», για να δει τι γίνεται με τους «πρόσφυγες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ