Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Στις αμέτρητες ώρες εκπομπών του νέου ματζουνιού της «ακδροδεξιάς» που ακούει στο όνομα Βελόπουλος ο τηλεθεατής είχε την ευκαρία να απολαύσει -κάπου ανάμεσα στις τηλεπωλήσεις βιβλίων, επιστολών του Ιησού και θαυματουργών σκευασμάτων για πάσα νόσο- και «σοβαρές» πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις. Από τους αγωγούς φυσικού αερίου του Πούτιν και τα τερτίπια του ξανθού γένους στη Συρία μέχρι τα μυστικά όπλα της CIA και τα μελλοντικά σχέδια του Αμερικανού προέδρου για την εγχώρια και παγκόσμια πολιτική σκηνή, ο Βελόπουλος με τους ξεχωριστούς μονολόγους και τα ακαταλαβίστικα παραληρήματα του ενημέρωνε το πανελλήνιο για όλα όσα «δε τολμούν να δείξουν οι άλλοι».
Κι ενώ από τα τηλεπαράθυρα πουλούσε πατριωτισμό και παρίστανε τον πολιτικό ηγέτη τον οποίο τρέμει ολόκληρο το σύστημα, ήρθε η στιγμή να μας αποδείξει επιτέλους από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Και ιδού η είδηση: άστραψε και βρόντηξε κατά του νέου αντικαπνιστικού νόμου ο Κυριάκος μας. Ποια Μακεδονία και ποια μνημόνια, ποια λαθρομετανάστευση και ποιο δημογραφικό αγαπητοί πατριώτες, αυτά είναι θέματα που ανέδειξε η «ρατσιστική» Χρυσή Αυγή όταν πρωτοεισήλθε στη βουλή το 2012. Ο χρόνος κύλησε και όλα αυτά είναι πλέον θέματα ξεπερασμένα. Ο λαός έπαψε να αγωνιά για το μέλλον της χώρας του και καρτερεί να μάθει με αγωνία για τη τύχη των καφενέδων και των night club, εκεί όπου χτυπά δηλαδή η καρδιά του αληθινού «πατριώτη» και ψηφοφόρου των κάθε λογής λούμπεν και δήθεν. Και ο Κυριάκος, ως άτομο της πιάτσας, έπιασε τον παλμό της κοινωνίας και κουβάλησε στις πλάτες του το βαρύ φορτίο του να εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το που θα καπνίζει ο κοσμάκης τα τσιγάρα του.
Επιτέλους, πατριώτες που δε θέλατε Χρυσή Αυγή γιατί είναι ακραία για τα γούστα σας, απολαύστε τώρα τον συστημικό πατριωτισμό που σας πούλησε το καθεστώς. Να χαίρεστε τον πρόεδρο και τις πρωτοβουλίες του, αλλά -προς θεού- μην πάψετε να ελπίζετε. Ίσως στο μέλλον το αγαπημένο παιδί του συστήματος να ασχοληθεί και με τίποτα σοβαρότερο από… τρίχες, αλλά μέχρι τότε προβλέπουμε ότι θα χορτάσετε σανό και κοροϊδία, γιατί αυτό επιλέξατε και αυτό σας αξίζει.