Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

“Απόβαση” Γκρίζων Λύκων στην Θράκη μας – H Θράκη κείται μακράν για την ΝΔ

Το... μισό τουρκικό κοινοβούλιο αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή μας, για να τιμήσει την μνήμη του καταδικασμένου από τη ελληνική δικαιοσύνη, Τούρκου πράκτορα Σαδίκ Αχμετ, όπως αναμεταδίδει η ιστοσελίδα TourkikaNea.gr.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών:
Πρόεδρος της τουρκικής βουλής κ. Μουσταφά Σεντόπ
Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος BBP κ. Μουσταφά Ντεστιντζί
Η Γενική Πρόεδρος του κόμματος ΙΓΙ κυρία Μεράλ Αξενέρ
Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος SP κ. Τεμέλ Καραμολλάογλου
Ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Μπουράκ Οζουγκεργκίν
Είναι προφανές ότι το τουρκικό κράτος αποφάσισε να αξιοποιήσει μετά θάνατον τον Σαδίκ Αχμέτ σε μια προσπάθεια ηρωοποίησής του, προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια της για την Κοσοβοποίηση της Θράκης. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ιστοσελίδα στην εκδήλωση αναμένονται εκδρομείς από Βουλγαρία αλλά και τα…Σκόπια!!!
Αλγεινή εντύπωση μας προκαλεί ειδικά η περίπτωση του τούρκου προέδρου του κόμματος BBP Μουσταφά Ντεστινζί ο οποίος πρόσφατα δήλωσε «Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας…»
Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να διανοηθούν καν, να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα. Κι όμως επί «δεξιάς, πατριωτικής» κυβερνήσεως, τους επιτρέπεται όχι μόνο να έρχονται, αλλά  να χύνουν ανενόχλητοι τουρκικό δηλητήριο στα χώματα που κυριολεκτικά ποτίστηκαν από το αίμα Ελλήνων ηρώων.
Προφανώς για τον Δένδια και τους ομοίους του η…Θράκη κείται μακράν, κι έτσι το τουρκικό προξενείο ανενόχλητο θα συνεχίσει την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Θράκης μας. Πιστός στην προδοτική παράδοση του κόμματός του, ο νέος ΥΠΕΞ σφυρίζει αδιάφορα την ίδια στιγμή που οι Γκρίζοι λύκοι αλωνίζουν στην Κομοτηνή.
Για εμάς, τους Έλληνες εθνικιστές, η μόνη λύση στο μείζον εθνικό ζήτημα της Θράκης είναι το οριστικό κλείσιμο του παράνομου τουρκικού προξενείου και η αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας και απέλαση, όλων όσων αυτοαποκαλούνται Τούρκοι εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Με πληροφορίες από το site tourkikanea.gr