Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Η κυβέρνηση άλλαξε στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, όχι όμως και η πολιτική.
Έτσι, «άξιοι» συνεχιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκαν οι νεοδημοκράτες, στο ζήτημα των διαμαρτυριών των Ελλήνων πατριωτών κατά της εθνοπροδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.
Έτσι, σε δύο πέρα για πέρα αδικαιολόγητες συλλήψεις διαδηλωτών, οι οποίοι εξέφραζαν την διαμαρτυρία τους κατά της προδοσίας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον βουλευτή Παππά, προχώρησαν αστυνομικοί στην Κατερίνη, με τις κατηγορίες της… αντίστασης και της… διατάραξης οικιακής ειρήνης.
Οι συγκεντρωθέντες πατριώτες τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή», φώναζαν συνθήματα κατά των προδοτών και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν το σύνθημα «Προδότες είσαστε ανεπιθύμητοι στη Μακεδονία».
Σήμερα το πρωί, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αλλά πήραν αναβολή και η υπόθεσή τους θα εκδικασθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 2 Αυγούστου στις 12:00. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, οι συλλήψεις έγιναν με προσωπική εντολή του εθνικού Εφιάλτη Μητσοτάκη, για να τρομοκρατηθούν οι διαμαρτυρόμενοι πατριώτες και να μην συνεχίσουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες εκ των πραγμάτων θα στραφούν πλέον κατά των προδοτών που «σέβονται» την προδοτική συμφωνία! Δηλαδή, κατά των Κούληδων!

ΠΗΓΗ