Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ «ΚΡΑΤΑΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Απόφαση για την αποτίμηση των πρόσφατων εκλογών, εξέδωσε τις προηγούμενες μέρες η Κεντρική Επιτροπή των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Και βέβαια, επιχαίρει για το ότι η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός βουλής:  
«Μια από τις θετικές όψεις του αποτελέσματος των εκλογών του Ιουλίου είναι η πολιτική ήττα της Χρυσής Αυγής, που την οδήγησε εκτός Κοινοβουλίου. Η ήττα αυτή ήταν αποτέλεσμα και της πολιτικής της απομόνωσης από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, της ανάδειξης της εγκληματικής δράσης της από τη μεριά των κινημάτων, αλλά και εξαιτίας της διενέργειας της δίκης, η οποία έφερε στην επιφάνεια όψεις και πτυχές της εγκληματικής οργάνωσης που είτε ήταν άγνωστες είτε απωθούνταν ακόμα και από μερίδες των ψηφοφόρων της».
Ωστόσο, οι αμερικανοκομμουνιστές δε φαίνεται να συμμερίζονται τις θριαμβολογίες του χαζο-Κούλη, ότι η Χρυσή Αυγή «τελείωσε οριστικά», επισημαίνοντας ότι «κρατάει» στους νέους ψηφοφόρους, άρα μπορεί να επανεμφανιστεί στο μέλλον, όταν ο ελληνικός λαός θα απογοητευθεί από την διακυβέρνηση της Νουδούλας:    
«Ενώ η εγκληματική οργάνωση είναι σε πορεία αποδρομής, η ακροδεξιά ιδεολογία δεν είναι, ιδιαίτερα μάλιστα μεταξύ των νέων και των μαθητών, όπου η Χρυσή Αυγή κατάφερε να αποσπάσει υψηλά ποσοστά. Το κόμμα μας οφείλει, επομένως, να συνεχίσει τον πολιτικό και ιδεολογικό αγώνα ενάντια σε κάθε ακροδεξιά…».
(ΥΓ): Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμετε κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και μεγαλοαστοί της Νουδούλας!