Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Άραγε Νίκησε η Νέα Δημοκρατία;

Για όσους πιστεύουν ότι, οι εκλογές της περασμένης Κυριακής, ανέδειξαν κυρίαρχο στην πολιτική σκηνή την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη, πλανώνται πλάνην οικτράν!
Πέραν από τους πανηγυρισμούς, τους καλαίσθητους μπλε φακέλους των υπουργών, τις φωτογραφήσεις και την πασαρέλα στο Προεδρικό Μέγαρο, τα συμπεράσματα και η πραγματικότητα που συνάγονται από τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι εντελώς διαφορετικά, από όσα παπαγαλίζουν οι δημοσιογράφοι και οι «ειδήμονες» στα ΜΜΕ.
Δεν είναι νικητής των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης. Ο πραγματικός νικητής των εκλογών, αν εξαιρέσει κανείς την αποχή, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πραγματικός ηττημένος των εκλογών, που κατέκτησε μεν λόγω του εκλογικού νόμου την πολυπόθητη αυτοδυναμία και το ασφαλές όριο των 158 βουλευτών αλλά δεν δικαιούται να πανηγυρίζει, όχι μόνο για τα δύσκολα που έρχονται για την κυβέρνηση του που διαφαίνονται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις τόσο της Μέρκελ όσο και από τις τοποθετήσεις, των Ευρωπαϊκών θεσμών, αλλά κυρίως διότι υπό την ηγεσία του στο διεθνιστικό φιλελεύθερο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κατόρθωσε ο τραυματισμένος στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, να ανασυντάξει δυνάμεις και το ποσοστό 23,75% των Ευρωεκλογών του Μαΐου, να το ανεβάσει στο 31,53% στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.
Με Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τις δυνάμεις του και374.579 Έλληνες και Ελληνίδες περισσότεροι, τον προτίμησαν έναντι των Ευρωεκλογών.
Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε όλα τα μεγάλα εθνικά – οικονομικά – κοινωνικά και εξωτερικής πολιτικής θέματα, δεν διαφέρει στην ουσία σε τίποτε από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιρουμένων ανούσιων και «αβλαβών» λεπτομερειών.
Δικαίως λοιπόν, στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, απονέμεται ο τίτλος «Μπλε ΣΥΡΙΖΑ». Και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ ο Μητσοτάκης για να νεκραναστήσει την αριστερά στην Ελλάδα. Σε όποια της μορφή και έκφανση. Εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία από την του 1974 εποχή, με τον Κερένσκι Κωνσταντίνο Καραμανλή, έως και σήμερα, αποτέλεσε και αποτελεί πιστό συνοδοιπόρο, σπόνσορα και δεκανίκι της αριστεράς.
Για όσους μπορούν να δουν, μπορούν να προβλέψουν, τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις ανεπηρέαστοι από το διαμορφωμένο κλίμα της πυρρείου στην πραγματικότητα νίκης της ΝΔ, το πολιτικό μέλλον του Μητσοτάκη είναι επισφαλές και αβέβαιο. Τα μαύρα σύννεφα θα φανούν πολύ σύντομα, εκτιμώ από τις αρχές του 2020.
Ακόμη και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αλλά και η περίπτωση της Όλγας Κεφαλογιάννη, αποδεικνύουν ότι ο Μητσοτάκης ίσως να είναι καλός διαπραγματευτής ποσών προμηθείας αλλά εντελώς ανίκανος διαχειριστής εξουσίας.
Η Νέα Δημοκρατία συμμαχώντας με το ΚΚΕ αλλά και με όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού-μνημονιακού-αντιλαϊκού τόξου, πολέμησε βρώμικα και με δόλιους τρόπους το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και στις πρόσφατες εκλογές. Η πολεμική σύσσωμου του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, η χειρουργική επέμβαση στα εκλογικά αποτελέσματα, η σιωνιστική SingularLogic, τα ΜΜΕ και οι διεθνείς επικυρίαρχοι, οδήγησαν στο πρωτοφανές στην μεταπολιτευτική ιστορία ποσοστό του 2,93%, δηλαδή να υπολείπεται το Εθνικιστικό Κίνημα 3.764 ψήφων, προκειμένου να εισέλθει και πάλι στην Βουλή. Για να γίνει αντιληπτό το όργιο και το μέγεθος των παρεμβάσεων, καταθέτω το γεγονός που βάζει σε σκέψεις, δηλαδή την πληθώρα ασταύρωτων ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας που έπεσαν στην κάλπη στον νομό Λακωνίας. Όπως και το περιστατικό της εκλογικής αντιπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, που σταυροδοτούσε ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας! Αυτά όμως αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου όσον αναφορά τα μέσα και τις μεθοδεύσεις του συστήματος προκειμένου η Χρυσή Αυγή να στερηθεί 3.764 ψήφων που σημαίνει τουλάχιστον μια ψήφος σε 3.764 εκλογικά τμήματα από το σύνολο των 21.478 πανελλαδικά.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι όπως και το θράσος των Θεοδωρικάκων και των εκπροσώπων του υπουργείου Εσωτερικών. Ο μεν Θεοδωρικάκος από το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών έκανε γνωστή την μεθόδευση, ο δε βιαστικός εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, δύο ώρες μόλις μετά το άνοιγμα της κάλπης, μίλησε για οριστικό αποτέλεσμα και έθεσε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.
Αυτό είναι ότι σύστημα, φίλε αναγνώστη και ενάντια σε αυτό το σύστημα δεν θα πάψει να αγωνίζεται η Χρυσή Αυγή.
Οι Έλληνες Εθνικιστές γνωρίζουν και από νίκες και από ήττες. Βεβαίως το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου μόνο σε αστούς προσκυνημένους μπορεί να φαντάζει ως ήττα. Για εμάς είναι νίκη και παρακαταθήκη για το μέλλον, ότι υπό αυτές τις συνθήκες 165.709 ανυπόταχτοι Έλληνες στάθηκαν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς, όπως είμαστε υπερήφανοι που είμαστε και παραμένουμε Χρυσαυγίτες και δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις ιδέες μας. Το μέλλον μας ανήκει. Γιατί εμείς δεν είμαστε ραγιάδες, εμείς γεννηθήκαμε ελεύθεροι Έλληνες και θα πεθάνουμε ελεύθεροι Έλληνες. Θυμηθείτε ότι μετά την καταστροφή των Ορλοφικών του 1770, γεννήθηκε η Φιλική Εταιρεία του 1814 και έγινε η μεγάλη Εθνικιστική Επανάσταση, η μοναδική στην Παγκόσμια Ιστορία της 25ης Μαρτίου.
Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν, παραμείνετε με θάρρος, πίστη, επιμονή και υψηλό φρόνημα στο πλευρό της Εθνικής Αντίστασης.
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Χρήστος Η.Παππάς

από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ