Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

«ΣΙΚΑΓΟ» ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

«Αλληλέγγυοι» ρουφιάνοι του Σόρος, δώστε βάση…
Η συμπρωτεύουσα πλέον θυμίζει Σικάγο, καθώς «προσφυγάκια» και «ευπαθείς» αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους. Μόνο τα τελευταία δύο 24ωρα είχαμε 4 περιστατικά!
Σε προσαγωγές επτά ατόμων προχώρησε η αστυνομία από την περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, όπου έσπευσαν δυνάμεις της, έπειτα από αρκετές κλήσεις πολιτών, για συμπλοκές μεταξύ ομάδων «προσφύγων» και «μεταναστών». Ομάδα περίπου 15 Πακιστανών επιτέθηκε σε ομοεθνείς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του επεισοδίου ήταν η άρνηση ενός Πακιστανού ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ να πληρώσει χρήματα σε ομοεθνείς του για να του παρέχουν προστασία.
Στην ίδια περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου Αλγερινός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, από ομάδα «προσφύγων». Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ως κίνητρο τη ληστεία, ενώ διερευνάται αν το περιστατικό αυτό μπορεί να σχετίζεται με τα βραδινά επεισόδια.
Επιπλέον το Σάββατο υπήρξαν δύο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Υψωμάτων, μεταξύ ομάδων «ευπαθών», ενώ την Παρασκευή, ομάδες Πακιστανών και Αφγανών ενεπλάκησαν κοντά στο Νέο Σιδηροδρομικό με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.
Ας μας πουν οι «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» τι θα γίνει αν κάποιος αθώος Έλληνας πολίτης βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι τόσο δύσκολο να συμβεί αυτό; 

Κ.Π.

ΠΗΓΗ