Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΤΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΣΥΛΟ», ΜΕ FAKE NEWS!

Επιχείρηση – «σκούπα» της ΕΛΑΣ, έγινε εντός και περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών, με αποτέλεσμα τη σύλληψη πέντε ατόμων.
Πρόκειται για μία συνήθη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, την οποία όμως τα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη (και πρώην παπαγαλάκια του αλήστου πολιτικής μνήμης Καμμένου, που στήριζαν εμμέσως και τον ΣΥΡΙΖΑ…), την παρουσιάζουν ως… «ξεκίνημα κατάργησης του ασύλου», επισημαίνοντας κουτοπόνηρα πως «πανομοιότυπη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί στη Ροτόντα και στο ΑΠΘ και στις 11 Ιουλίου» – άρα επί… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη και… εθνοσωτηρίου κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Μόνο που για να είμαστε δίκαιοι και να μην εντυπωσιαζόμαστε – παραμυθιαζόμαστε από τις θριαμβευτικές ιαχές των «ακροδεξιών» παπαγάλων, βάλαμε την είδηση στην «αναζήτηση» του Google και μας έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: 
«Η ΕΛΑΣ μπήκε (επιτέλους) στο ΑΠΘ: όπλα, ναρκωτικά και 43 συλλήψεις
Μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά φοιτητών και καθηγητών και υπό το βάρος των καταγγελιών για το «βασίλειο» βίας και ανομίας στο οποίο είχε μετατραπεί ο πανεπιστημιακός χώρος, οργανώθηκε επιχείρηση «σκούπα». Τι βρήκαν οι αστυνομικοί…».
Ημερομηνία της εφόδου; 12 Δεκεμβρίου 2018.
Δεύτερο αποτέλεσμα στην «αναζήτηση», με ημερομηνία 7 Μαρτίου 2019:
«Αστυνομική επιχείρηση μέσα στο ΑΠΘ και συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χτες στους χώρους του ΑΠΘ με στόχο την πάταξη του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών.
Όπως ανακοινώθηκε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνέλαβαν τρία άτομα…».
Τρίτο αποτέλεσμα, με ημερομηνία 10 Μαΐου: 
«Αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ – Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών
Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες  σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της ΟΠΚΕ, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα…».
Όπως βλέπετε, ανάλογες επιχειρήσεις στο ΑΠΘ είχαν γίνει και επί ΣΥΡΙΖΑ (που δεν έλυσαν το πρόβλημα…) και δεν ήταν αυτή η «πρώτη φορά», χάρη στις «εντολές Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη». Και το δούλεμα έχει τα όριά του, έμμισθα παπαγαλάκια του κάθε «κερατά»!

ΠΗΓΗ