Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΤΟΞΟ

Επτά ολόκληρα χρόνια αγωνιζόντουσαν για μία Βουλή χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τελικά τα κατάφεραν, χρησιμοποιώντας κάθε είδους βρώμικη μεθόδευση. Με ένα πόλεμο ολοκληρωτικό, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό ενάντια το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, ενάντια στο μοναδικό κόμμα που ήταν απέναντι από το βρώμικο σύστημα. Και το κατάφεραν για μόλις 3.700 ψήφους…
Για ένα άκυρο ψηφοδέλτιο σε κάθε πέντε εκλογικά τμήματα, για ένα ψηφοδέλτιο που δεν θα δινόταν στον ψηφοφόρο σε κάθε ένα από πέντε εκλογικά τμήματα και φυσικά τα ΜΜΕ έπαιξαν και αυτά τον ρόλο τους, αποκλείοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά παράβαση του εκλογικού νόμου και με ένα ΕΣΡ απολύτως συνένοχο σε αυτή την αντιδημοκρατική μεθόδευση, με ένα ΕΣΡ που σιωπούσε και κατ’ ουσίαν με μία απόφασή του πολύ πριν τις εκλογές ενθάρρυνε τους σταθμούς να παρανομούν και να μη παρουσιάζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Δεν ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα στη Βουλή για να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτούς τους βουλευτές, που θεωρούν μητέρα Πατρίδα τους την Τουρκία, όπως είχε κάνει και έκανε συνεχώς από το 2012 σε κάθε ορκωμοσία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που επί επτά χρόνια με 7% δεν είχε αντιπρόεδρο, αλλά το κόμμα του Βελόπουλο με μία ημέρα στη Βουλή και με 3,8% απέκτησε αντιπρόεδρο και μάλιστα με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Όμως πολλοί δεν μας ψήφισαν γιατί δεν ήμασταν… αντισυστημικοί(!), ενώ αντισυστημικός ήταν ο Βελόπουλος που του διόρισαν από την πρώτη ημέρα αντιπροεδρο και αυτός από την πλευρά του ψήφισε για πρόεδρο τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.
Γενικά στη Βουλή, την πρώτη μέρα της λειτουργίας της υπήρχε μια “ωραία ατμόσφαιρα”. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε Ν.Δ., την Ν.Δ. που ψήφισαν οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” για να ... διώξει την αριστερά. Πνεύμα αγάπης επικρατούσε ανάμεσα και στα τρία φύλα. Και όλοι τους ήταν πολύ ευχαριστημένοι γιατί δεν υπήρχε μέσα στη Βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για να δούμε πόσο ευχαριστημένος θα είναι και ο Ελληνικός λαός στα χρόνια που έρχονται.