Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΚΑΥΓΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να τέθηκε εκτός βουλής με κανονικό «χειρουργείο», αλλά για το «επίτευγμα» αυτό έχουν στήσει καυγά ο Μητσοτάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αιτία το καύχημα του πρώτου σε συνέντευξή του στο CNN, ότι χάρη στην πολιτική του γραμμή «που ήταν πατριωτική, αλλά σε καμμιά περίπτωση εθνικιστική καταφέραμε να νικήσουμε και την ακροδεξιά».
Οι συριζαίοι όμως έχουν άλλη γνώμη. Δείτε ένα μικρό δείγμα: «Η νίκη αυτή ανήκει στους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, στις χιλιάδες των νέων που έδωσαν το «παρών» στα αγωνιστικά καλέσματα, που απομόνωσαν τις εθνικιστικές και πολεμοκάπηλες φωνές, τους «μακεδονομάχους», τους φασίστες και τους τραμπούκους, και προπάντων έκαναν ό,τι μπορούσαν για να απονομιμοποιήσουν την τρομοκρατική πολιτική των χρυσαυγιτών στη συνείδηση του ελληνικού λαού».
Για να μην τσακώνονται οι πολιτικάντηδες, θα πούμε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση… όλοι έχουν δίκιο. Διότι, και ο Μητσοτάκης έβαλε το χεράκι του, με οργανωμένες συκοφαντίες κατά του Κινήματος και με πιέσεις, ψεύτικες υποσχέσεις, εκβιασμούς και εκφοβισμούς κατά κάποιων «αδύναμων κρίκων» εκ των ψηφοφόρων του, και οι συριζαίοι έβαλαν το δικό τους, με σκληρή κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, με κάθε είδους αποκλεισμούς –ακόμα κι από την κρατική ΕΡΤ- και τέλος, με την ακύρωση χιλιάδων ψηφοδελτίων στα εκλογικά τμήματα από το «μακρύ χέρι» τους, τα συντρόφια του ΚΚΕ.
Και οι δύο «νίκησαν», λοιπόν. Εκείνος που έχασε είναι ο ελληνικός λαός, που θα’ ρθει η στιγμή να το καταλάβει, αλλά δυστυχώς «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!