Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Εάν η δεξιά έχει παράδοση σε κάτι, πέρα από το να διώκει τους Έλληνες εθνικιστές, τότε αυτό είναι η δημιουργία εντυπώσεων για το πόσο αποτελεσματική υποτίθεται ότι είναι στο να εκσυγχρονίζει τις δομές του κράτους, προασπιζόμενη τάχα τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που οι απατεώνες της ΝΔ «πούλησαν» στους ανυποψίαστους ψηφοφόρους τολμηρές κυβερνητικές προτάσεις για να τονίσουν το πόσο μεγάλη ζημιά έχουν προκαλέσει οι αριστεροί στη χώρα (τους οποίους όμως τιμούν και σέβονται), προτάσεις οι οποίες αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών, στην επιβολή του νόμου, στην πάταξη της ανομίας κλπ.
Αποκορύφωμα εξύμνησης αυτού του στερεοτυπικού δεξιού κράτους, όπου οι νόμοι λειτουργούν χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις (εδώ γελάμε) αποτέλεσε το προεκλογικό σπαρταριστό βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το κομάντο Θάνος Πλεύρης από την πλατεία Εξαρχείων.
Στο επίμαχο βίντεο των 10 δευτερολέπτων και αφού οι «σύντροφοι» θα τεμπέλιαζαν σε κάποια παρακείμενη κατάληψη, ο υιός Πλεύρης με ψιθυριστή φωνή αναφέρει πως στις 8 Ιουλίου η πλατεία Εξαρχείων θα γίνει κανονική πλατεία και ότι ο Κούλης θα αποκαταστήσει με συνοπτικές διαδικασίες την τάξη στο πιο συμβολικό μέρος της αριστερής παραβατικότητας.

Είκοσι μέρες μετά και το κομάντο… ακόμα αγνοείται! Η πλατεία Εξαρχείων συνεχίζει να αποτελεί άβατο, οι καταλήψεις και οι καταληψίες συνεχίζουν ανενόχλητοι το ανθελληνικό τους έργο και η ΝΔ συνεχίζει να παριστάνει ανενόχλητη τη σοβαρή και την αποφασισμένη να αναδιαρθρώσει το κράτος της μπανανίας που λέγεται Ελλαδιστάν. Άραγε, θα τολμήσει ο Πλεύρης να ανεβάσει τη συνέχεια του βίντεο από την «απελευθερωμένη» πλατεία Εξαρχείων ή θα συνεχίσει να παριστάνει τον ανίδεο, κοροϊδεύοντας ωμά τον κόσμο που πίστεψε στο αφήγημα «νόμος και τάξη» της ΝΔ;

ΠΗΓΗ