Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΕΠΕΙΔΗ «ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΤΥΜΕΝΗ»


Ιστορίες πολυπολιτισμικής τρέλας στην Σουηδία: Μια νεαρή Σουηδέζα επιβιβάστηκε στο τοπικό λεωφορείο όπως έκανε κάθε μέρα, όμως ξαφνικά ο οδηγός την φώναξε για να της πει να κατέβει επειδή δεν ήταν σωστά ντυμένη. Και για να χργσιμοποιήσουμε ακριβώς τα λόγια του: «Έδειχνε πολύ δέρμα»!
Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ήταν προκλητικά ντυμένη (που δεν ήταν όντως, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στα social media με τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα). Εκτός αυτού, εκείνη την ημέρα έκανε πολλή ζέστη όπως λέει.
Ο οδηγός άρχισε να λέει στην κοπέλα κάτι σχετικά με την πολιτική που έχει η εταιρεία στην οποία ανήκει το λεωφορείο, κάτι που δεν υφίσταται βέβαια και στις ερωτήσεις της απαντούσε επίμονα ότι αν δεν ντυθεί δεν ανεβαίνει…
Όπως ήταν φυσικό, εκείνη απευθύνθηκε στην εταιρεία των λεωφορείων για να κάνει τα παράπονά της. Η συμπεριφορά του οδηγού απέναντί της έχει γίνει θέμα σε όλη τη χώρα με πολλούς χρήστες στα social media να κάνουν ειρωνικά σχόλια για τον ισλαμικό κώδικα ντυσίματος στη Σουηδία.
Η εταιρεία φυσικά αρνήθηκε την ύπαρξη οποιουδήποτε κώδικα ντυσίματος και εκφράζει την λύπη της γι αυτό πυ συνέβη στη γυναίκα.  Ο οδηγός τέθηκε εκτός υπηρεσίας. 
Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν σε όσες χώρες θέλουν να είναι πρωτοπόρες στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση. 
Ευρώπη Ξύπνα, είναι ΗΔΗ αργά!
Κ.Π.