Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

"Κομπίνες" γιατρών και "προσφύγων" για άσυλο

Πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο φως μια υπόθεση που ερευνούσε καιρό η ελληνική αστυνομία. Γιατροί, νοσηλευτές και μεταφραστές στο νησί της Σάμου (όπου υπάρχει και Hotspot) προσήχθησαν
από την αστυνομία και πάνω από 5 άτομα έχουν ήδη συλληφθεί γιατί χορηγούσαν πλαστά έγγραφα σε "πρόσφυγες" ώστε να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και να πάρουν άσυλο.
 Το site Healthpharma αναφέρει: "Προσαγωγές γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου της Σάμου, καθώς και μεταφραστών, πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα η Υποδιεύθυνση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί, άγνωστο από πότε, στο νησί.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περισσότερα από πέντε άτομα από τις παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων (γιατρών – νοσηλευτών) στο Νοσοκομείο της Σάμου έχουν συλληφθεί. Κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις. Οι γνωματεύσεις προορίζονταν σε αιτούντες άσυλο για να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες. Και έτσι να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα"
 
Γιατροί που έχουν δώσει τον όρκο  του Ιπποκράτη, 
τον καταπάτησαν για μερικά χρήματα. Δεν "βοηθούσαν" λοιπόν τους "πρόσφυγες" να πάρουν άσυλο από "ανθρωπισμό". Σκέφτονταν το δικό τους συμφέρον και όχι αν αυτό είναι νόμιμο, ηθικό και συμφέρον για την Πατρίδα μας! Εδώ προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα, πού βρήκαν τα χρήματα αυτοί οι "πρόσφυγες" ώστε να εξαγοράσουν γιατρούς και νοσηλευτές; Φυσικά μέσα στο κόλπο ήταν και οι μεταφραστές, που προφανώς συνεργάζονταν με ΜΚΟ. Αυτά τα "ωραία" λοιπόν επί κυβέρνησης Τσίπρα. Ο Μητσοτάκης έχει σκοπό να κάνει κάτι για τα Hotspot και για τους "πρόσφυγες"; Από ότι θυμάμαι βέβαια, είχε επισκεφτεί κι ίδιος το Hotspot της Σάμου και έβγαινε φωτογραφίες με τους "πρόσφυγες" και ήταν ιδιαίτερα θερμός μαζί τους. Οπότε μην περιμένετε πολλά από τον "πατριώτη" Μητσοτάκη και την "πατριωτική" ΝΔ. Μονο η Χρυσή Αυγή έχει ουσιαστικές θέσεις για την λύση του προβλήματος. Ακολουθεί απόσπασμα από το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής:
 "ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας."

Υπατία