Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος
 Με μια άθλια, δήθεν έκπληκτη δήλωση παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ της ξύλινης γλώσσας περιστατικό με επίθεση μπράβων σε mini market πακιστανού ιδιοκτήτη στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια «έκπληκτη» αναφέρεται σε «πρωτοφανή» επίθεση πακιστανών μπράβων σε κατάστημα ομοεθνή τους επειδή ο τελευταίος δεν τους κατέβαλε τα χρήματα για την δήθεν προστασία που του παρέχουν. 
    Η έκπληξη αυτή παρουσιάζεται μέσα από τα καλά κλιματιζόμενα studio των καναλιών που μόνο στόχο έχουν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και να λασπολογούν ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Την ίδια στιγμή νέες αφίξεις «λαθροεπενδυτών» έχουμε από τα ανατολικά μας σύνορα, τα οποία πλέον φυλάσσει επαρκώς η νέα κυβέρνηση!
    Οι συνεχείς συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών, οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν σε περιοχές που το κράτος εσκεμμένα υποβαθμίζει, η ανύπαρκτη φύλαξη και η μηδενική πολιτική αποτροπής μετατρέπουν αργά και σταθερά την πάλαι ποτέ όμορφη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο σε πόλη χαβούζα. Διάφοροι εξαπατημένοι πατριώτες συνεχίζουν να απορούν πως γίνεται στο κράτος της «δεξιάς» να συμβαίνουν  τέτοια πράγματα. Ας ρωτήσουν τον τεχνοκράτη ΠΑΣΟΚο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ που περιμένει τηλέφωνο από τον σύντροφο Πάγκαλο για την ακύρωση της εντολής μείωσης της αστυνομικής φρουράς του τελευταίου.    
   Προς το παρόν η ΝΔ δέχεται μπογιές από διάφορους λοβοτομημένους στα προεκλογικά ρουσφετομάγαζα που άνοιξε τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Περιμένουμε με ανυπομονησία της απελευθέρωση της πλατείας Εξαρχείων και την ανακατάληψη των πανεπιστημίων από τις δυνάμεις ασφαλείας! 
       Σχετικά με τα ανωτέρω έχουμε να πούμε μόνο, περαστικά στους συνυπεύθυνους ψηφοφόρους και αλίμονο στα παιδιά μας με τους τρελούς που μπλέξαμε.