Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Οι 3 ΤΟΥΡΚΟΙ βουλευτές του ελληνικού κονοβουλίου

Κάτι που πέρασε στα "ψιλά γράμματα" αυτές τις μέρες είναι η είσοδος 3 Τούρκων (όπως αυτοπροσδιορίζονται και οι ίδιοι άλλωστε) βουλευτών στην ελληνική Βουλή. Αυτοί είναι και 3 από την περιοχή της Θράκης, ένας στον νομό Ροδόπης με το ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ και δύο στον νομό Ξάνθης, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (για 2η φορά) με το ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπουρχάν Μπαράν με το ΚΙΝΑΛ. Ας δούμε ένα απόσπασμα από το μήνυμα του  Νετσμεττίν Χουσείν προέδρου του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Τουρκία για τις εκλογές στην Ελλάδα: "Ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Τουρκίας, που από την αρχή της εκλογικής διαδικασίας στην Ελλάδα με την συνεχιζόμενη στάση μας “Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο”, συγχαίρουμε όλους τους συμπολίτες μας και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας,  διότι με την στήριξή τους στους μειονοτικούς υποψηφίους, διασφάλισαν την εκπροσώπηση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης στο ελληνικό κοινοβούλιο με τρεις βουλευτές....Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως οι εκλεγέντες βουλευτές μας, ως σύνολο μαζί με όλους τους μειονοτικούς φορείς και τα μέλη της μειονότητας, θα εργαστούν μέσα σε αρμονία για να αποκτήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας που εδώ και χρόνια μας έχουν αφαιρεθεί. Όταν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι ρεαλιστές και αποφασισμένοι στον αγώνα, κανείς δεν θα μπορέσει  να τους εμποδίσει να αποκτήσουν τα αφαιρεθέντα δικαιώματα. Αυτό θα το δούνε όλοι." Τι δεν καταλάβατε; Για "δικαιώματα" της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ (και όχι μουσουλμανικής) μειονότητας μιλάει ο πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου. Πόσο πιο καθαρά να το πει;
Επίσης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου, είπε τα εξής :"Η τουρκική κοινότητα δυτικής Θράκης έστειλε τρεις βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ μετά από πολλά χρόνια εξελέγησαν δύο Τούρκοι βουλευτές στον νομό Ξάνθης. Ως ABTTF συγχαίρουμε τους τρεις εκλεγέντες βουλευτές μας, ενώ ευχόμαστε εν γνώσει των προεκλογικών τους υποσχέσεων, να έχουν επιτυχίες στις εργασίες τους για την αποτελεσματική και αποδοτική υπεράσπιση των δικαιωμάτων της τουρκικής κοινότητας δυτικής Θράκης στο ελληνικό κοινοβούλιο... Ελπίζοντας πως οι δηλώσεις Μητσοτάκη περιλαμβάνουν και εμάς ως τουρκική κοινότητα δυτικής Θράκης, ζητάμε από την κυβέρνηση για τα θέματα της τουρκικής κοινότητας δυτικής Θράκης, με έναν απευθείας διάλογο μαζί μας, να φέρει λύσεις και να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την απόδοση του αφαιρεθέντος δικαιώματος μας για εκπαιδευτική και θρησκευτική αυτονομία." Αναφέρεται και αυτός σε ΤΟΥΡΚΙΚΗ κοινότητα και σε "δικαιώματα" καθώς και σε εκπαιδευτική και θρησκευτική "αυτονομία"! Ας αναλογιστεί λοιπόν η νέα κυβέρνηση αλλά και όλοι εμείς, τι εννοούν όταν μιλάνε για "αυτονομία" και για "δικαιώματα"; Γιατί όλοι οι δικοί τους, τους αποκαλούν ΤΟΥΡΚΙΚΗ μειονότητα και όχι μουσουλμανική; Πού αποσκοπούν με όλα αυτά; Για να μην μιλήσω για τον τουλάχιστον ύποπτο "ρόλο" του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.  
Επιπλέον, ο Ιλχάν Αχμέτ ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε στο πρόσωπο του και δήλωσε πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στη βουλή. Επισήμανε ακόμη πως έχει μια σειρά από σχέδια για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων της μειονότητας και την ευημερία της και δήλωσε πως θα καταβάλλει προσπάθεια για να τα υλοποιήσει. 
Οι παρπάνω δηλώσεις αντλήθηκαν από site που μεταφράζει τουρκικές ειδήσεις που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.
 Αν δε θέλουμε να δούμε μια μέρα τη Θράκη μας στα χέρια της Τουρκίας ή ως "ανεξάρτητη" Δυτική Θράκη όπως ονειρεύονται πολλοί ΤΟΥΡΚΟΙ που διαμένουν στην Θράκη, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης, όποιος νιώθει Τούρκος, μπορεί κάλλιστα να περάσει το ποτάμι και να βρεθεί απέναντι, στην πατρίδα του! Στο ελληνικό κοινοβούλιο δε χωράνε Τούρκοι, αλλά μόνο Έλληνες! Οι βουλευτές είναι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και ως τέτοιοι βρίσκονται στα έδρανα. Όποιος έχει αντίθετη άποψη, δεν θα έπρεπε να είναι βουλευτής.Όχι στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κοινοβούλιο τουλάχιστον.

Υπατία