Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ!

Το λιγότερο οργή προκαλεί στον καθέναν η παρακάτω είδηση, η οποία αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι ο πολυπολιτισμός όταν έρχεται, έρχεται για όλους…
Ένα οχτάχρονο αγόρι σκοτώθηκε όταν άνδρας το έσπρωξε σε τρένο που βρισκόταν σε κίνηση στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, όπως μετέδωσαν Μέσα Ενημέρωσης. Ο άνδρας έσπρωξε και τη μητέρα του αγοριού που έζησε.
«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 40χρονος έσπρωξε το αγόρι και τη μητέρα του στις ράγες την ώρα που έφτανε το ICE (τρένο υψηλής ταχύτητας). Η μητέρα, ευτυχώς, κατάφερε να σωθεί» ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ιζαμπέλ Νόιμαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. «Δυστυχώς το οχτάχρονο αγόρι καταπατήθηκε από το τρένο. Υπέστη θανάσιμα τραύματα» πρόσθεσε.
Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει αλλά τον εμπόδισαν περαστικοί. Αργότερα η αστυνομία της Φρανκφούρτης ανέφερε ότι ο ύποπτος ήταν πολίτης της Ερυθραίας.
Άλλη μια περίπτωση «αφομοίωσης» και «σεβασμού» στα ήθη και έθιμα μιας ευρωπαϊκής χώρας που δεν θα διαβάσετε σχεδόν πουθενά. Αυτός είναι ο περίφημος «πολυπολιτισμός»…

Κ.Π.