Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ανάκριση κατά αστυνομικού γιατί αντιστάθηκε σε “πρόσφυγα” !!!

Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι άλλαξαν τα πράγματα σχετικά με τους περίφημους “πρόσφυγες” μετά την αλλαγή της κυβερνήσεως. Ίσως γι’ αυτό και ψήφισαν μαζικά την Νέα Δημοκρατία…. Κάνουν όμως λάθος!
Όπως έκανε λάθος ο αστυνομικός που τον έσπρωξε ένας αλλοδαπός στο αεροδρόμιο και αντέδρασε! Η συνέχεια έχει ως εξής: “Επείγουσα έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσω βίντεο, και παρουσιάζει έναν αστυνομικό να κλοτσά έναν αλλοδαπό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Από ότι φαίνεται αρχικά ο αστυνομικός μιλά στον αλλοδαπό για κάποιο θέμα με τις αποσκευές του με τον τελευταίο να μην φαίνεται καθόλου συνεργάσιμος.
Ο αλλοδαπός επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικά επιστρέφοντας, όπως λέγεται  στη Λέσβο (που σημαίνει ότι πιθανά έχει επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις εκεί) και κατά τη διάρκεια ελέγχου των εγγράφων του στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ήρθε σε συμπλοκή με τον αστυνομικό, αφού  έσπρωξε πρώτα τον αστυνομικό. .”
Θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα και οι αστυνομικοί και ο λαός ότι ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ θα ακολουθήσει και η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο πρόβλημα λαθρομετανάστες και “πρόσφυγες”.  Και όσοι πίστεψαν κάτι διαφορετικό απλά εξαπατήθηκαν.